Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen menstruáció normális?

Ilyen menstruáció normális?

Figyelt kérdés

minden hónapban megjön, de néha van olyan ciklus ami tompábban fáj csak és sokkal világosabb is és persze kevés

ilyen van másnak is? ez mitől van??23N

2012. máj. 15. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Egy ciklus sem egyforma. Én 17 éve menstruálok és még most is van meglepetés, ami normális, de eddig nem volt.
2012. máj. 15. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
hormonváltozás ? szerintem
2012. máj. 15. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs baj, nem minden hónapban egyforma. Nekem is van, amikor semmi bajom, van, hogy fetrengek, előfordul hogy három nap alatt elmúlik, és van, amikor a kilencedik napon is megvan, bár én csak 17 vagyok még.

A lényeg (szerintem), hogy minden hónapban megjön normálisan. Ha valami aggasztót észlelsz, menj el orvoshoz, abból baj nem lehet, és megnyugtat, vagy kezel:)

2012. máj. 15. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha néha-néha előfordul, nem gond, de ha összevissza menstruálsz (még ha időre is), akkor dokihoz kell fordulni.
2012. máj. 15. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, zöldültetek ;)

utolsó: mit értesz az alatt, hogy gond ha változik, annak ellenére hogy időre jön meg?

2012. máj. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!