Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mondanátok nekem olyan oldalt...

Mondanátok nekem olyan oldalt ahol egy nőgyógyásszal e-mailben vagy privát csetben lehetne beszélni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb elmenni egy orvoshoz? Vizsgálat nélkül nem sok értelmét látom a chatnek. A rendelőben ugyanúgy megkérdezhetsz mindent az orvostól.
2009. jún. 26. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt lehet:

[link]

2009. jún. 26. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:

www.hazipatika.hu

Van valahol ilyen menü hogy kérdése és válaszok. Ott tudsz írni kérdést és majd pár nap múlva válaszolnak rá.

2009. jún. 26. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

orvostudakozo.hu

sztem legjobb oldal...tobb nogyogyasz kozul tudsz valasztani..nekem,ha valami problemam van es nem all lehetosegemre nodokihoz menni mindig itt erdeklodok valamelyik doktortol:)

2009. jún. 26. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
www.orvostudakozo.hu oldalon Hamvas Ferenc doktor urat javaslom. Én hozzá járok, de úgy jutottam el hozzá, hogy az oldalon kérdeztem tőle, aztán két levél után élőben is fel mertem keresni:)
2009. jún. 26. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket:)
2009. jún. 27. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:

www.informed.hu

itt van online chat is és videotelefon is

2009. jún. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!