Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 nap kimaradt. Hogyan folytas...

1 nap kimaradt. Hogyan folytassam a tabletta szedését?

Figyelt kérdés

4 éve szedek tablettát és sosem fordult még elő hogy egyet úgy elfelejtettem volna bevenni, hogy reggel nem ugrott volna be. Most viszont csak este vettem észre, mikor a másnapit kellett bevennem. Hagyjak egyet meg és folytassam simán tovább? Vagy 12 óra után be kell vennem ami kimaradt, azaz reggel?

Azt írja a betegtájékoztató, hogy ne vegyek be egyszerre kettőt. És ha 12 óránál több idő telt el a megszokott idejéhez képest, azonnal vegyem be mikor eszembe jut és folytassam a szedését a szokásos módon, így előfordulhat hogy egy nap 2 tablettát is be kell vennem. Ezt írja.

Ez akkor azt jelenti hogy reggel be kell vennem a kimaradtat, nem?

Amúgy Belarát szedek.

2012. máj. 13. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha a 9-10-et veszed be most, akkor a szokásos szünetet tartani kell majd a két levél között.
2012. máj. 14. 00:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is belarát szedek már több éve! Volt olyan, hogy véletlenül kihagytam 1-2-t, vagy otthon hagytam..ilyenek! Akkor azt a szemet már nem vettem be (ha nem voltam 12 órán belül), hanem csak a következőt! Utána egy hétig mással is védekezünk! Sosem volt még belőle baj!
2012. máj. 14. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!