Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ki merjem próbálni...

Szerintetek ki merjem próbálni, valaki próbálta már?

Figyelt kérdés

3-4 hetes terhes vagyok. Sajnos nem tarthatom meg, mert még nem engedik meg a körülményeim. (Mielőtt jön a szentbeszéd. Nem felelőtlenség volt, most derült ki, hogy allergiás vagyok a fogamzásgátlóra és kilöki a szervezetem...).

Jövőhét elején csinálnák meg az abortuszt. (Bár azt tanácsolták várjak még 1-2 hetet, mert még túl pici, és nehogy e miatt ne sikerüljön 100%-osan. De én még addig szeretném, ameddig csak egy kis sejt.)

De ma egy idős nénitől azt hallottam, hogy régen azt használták, hogy beülni egy kád nagyon forró vízbe. 2 dl rumot megmelegíteni, belekeverni élesztőt és meginni. És 24 órán belül elvetélek. Szerintem egy próbát megérhet, és akkor megúszom a kórházat. Mit gondoltok róla?

2012. máj. 11. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy hülyeség...
2012. máj. 11. 16:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Bár szerintem is, de lehet egy próbát megér... :/
2012. máj. 11. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld, ha mégis elvetélsz és nem vagy kórház közelben, simán lehet súlyosabb következménye.
2012. máj. 11. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne tedd, az élesztős és meleg, ráadásul 2 deci rumtól bajod lehet és a forró víztől is, ha beteg leszel, akkor meg nem mehetsz abortuszra és marad a baba.
2012. máj. 11. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Hülyeség, fájdalmas és veszélyes. A kórházat pedig semmiképp nem úszod meg, hiszen vetélésnél ugyanúgy odakerülsz, s hidd el, a személyzet nem ítélkezik, ugyanúgy foglalkozik a spontán elvetélt nőkkel, mint az abortuszra jelentkezőkkel.

(egy ápolónő)

2012. máj. 11. 16:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát ma voltam laboron e miatt és az ápolónő, aki vette tőlem a vért, igencsak úgy nézett rám, mint egy darab szrra... És bunkó is volt. Viszont a nagy pocakos nővel, aki várta a babát abszolút kedves... No mindegy.

Inkább hanyagolom a dolgot. Ez az élesztő nem túl biztató.

Bár sokan úgy vetélnek el, hogy nem is tudnak róla, csak van egy erősebb vérzésük.

2012. máj. 11. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnos sok kórházi dolgozó a fejébe vette, hogy bunkó lesz az abortuszosokkal :S. Azt hiszik ettől kevesebb lesz? -.-' Barátnőm ment abortuszra, és mondta, hogy fáj neki, erre az kórházas ember: védekezni kellett volna...
2012. máj. 11. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyanról hallottam, hogy beültek a nők meleg vízbe és ittak valami szeszt. Régen így próbálkoztak a magzatelhajtással. Az élesztőről nem hallottam semmit.
2012. máj. 11. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁ! az az öreg néni sem százas.....
2012. máj. 11. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyanyámat 15 évesen adták férjhez ('30-as évek...) és terhes lett, ő próbálkozott ilyesmivel. Egyszál hálóingben, papucs nélkül hóban mászkált, meg hóba ült. Ecetbe ült, ecetet ivott, fenyőfa ágat próbált felnyomni a méhébe... És mégis megmaradt a nagybátyám :) Menj orvoshoz, én is voltam nőgyógyászati osztályon pár napot, ott minden abortuszossal nagyon kedvesek voltak, pedig volt olyan lány, aki 16 évesen a 3. abortuszánál tartott.
2012. máj. 13. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!