Szerintetek ki merjem próbálni, valaki próbálta már?
3-4 hetes terhes vagyok. Sajnos nem tarthatom meg, mert még nem engedik meg a körülményeim. (Mielőtt jön a szentbeszéd. Nem felelőtlenség volt, most derült ki, hogy allergiás vagyok a fogamzásgátlóra és kilöki a szervezetem...).
Jövőhét elején csinálnák meg az abortuszt. (Bár azt tanácsolták várjak még 1-2 hetet, mert még túl pici, és nehogy e miatt ne sikerüljön 100%-osan. De én még addig szeretném, ameddig csak egy kis sejt.)
De ma egy idős nénitől azt hallottam, hogy régen azt használták, hogy beülni egy kád nagyon forró vízbe. 2 dl rumot megmelegíteni, belekeverni élesztőt és meginni. És 24 órán belül elvetélek. Szerintem egy próbát megérhet, és akkor megúszom a kórházat. Mit gondoltok róla?
Hülyeség, fájdalmas és veszélyes. A kórházat pedig semmiképp nem úszod meg, hiszen vetélésnél ugyanúgy odakerülsz, s hidd el, a személyzet nem ítélkezik, ugyanúgy foglalkozik a spontán elvetélt nőkkel, mint az abortuszra jelentkezőkkel.
(egy ápolónő)
Hát ma voltam laboron e miatt és az ápolónő, aki vette tőlem a vért, igencsak úgy nézett rám, mint egy darab szrra... És bunkó is volt. Viszont a nagy pocakos nővel, aki várta a babát abszolút kedves... No mindegy.
Inkább hanyagolom a dolgot. Ez az élesztő nem túl biztató.
Bár sokan úgy vetélnek el, hogy nem is tudnak róla, csak van egy erősebb vérzésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!