Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Szörényi András pécsi...

Dr. Szörényi András pécsi nőgyógyászról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Általános, tablettafeliratós, rákszűrős nőgyogyit keresek hosszú távra, baba még nincs kilátásban. A stílusa, modora érdekelne, meg hogy mennyire alapos, mennyire kínoz meg vizsgálat alatt :D

2012. máj. 11. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én Dr. Ruzicska Zsolthoz járok, maximálisan meg vagyok vele elégedve! Annyira közvetlen, barátságos és emberséges. Nekem már műtétem is volt nála, és azóta is hozzá járok. Alaposan vizsgál, odafigyel és rendkívül lelkiismeretes!

Csak ajánlani tudom! Fordulj hozzá bátran! Itt utána olvashatsz, ha felkeltettem az érdeklődésed:

www.ruzicskazsolt.hu

2012. máj. 11. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szimpatikus a doktor úr, aromi dizájnoa honlapja, nagyon tetszik a stresszoldás meg jógaszülés, csakhogy

-nem róla kérdeztem :)

-nem pécsi :)

-nem műtétről vagy babáról lenne szó :)

De köszönjük a reklámot.

2012. máj. 11. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm jár hozzá, és nagyon szereti. Ha jól tudom elég idős már. Teljesen normális emberileg és szakmailag sem panaszkodott rá soha. Nem említette, hogy kínozná vizsgálat közben :). Viszont adott már neki ingyen terhes vitamint mert az egyik kismama otthagyta nála (rosszat vett magának). Meg annyit tudok még róla, hogy nincs magánrendelése.
2012. máj. 13. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Első vagyok, köszi a lepontozást. Orvost kerestél, stílusa, modora érdekelt, elmondtam az én dokimét. Úgy gondolom, válaszoltam és normálisan egyébként, Kozármislenyben,Szigetváron,Siófokon és PÉCSETT is rendel! Egy nőgyógyász pedig sosem csak babáról, vagy műtétről szól, ezek szerint nem Vagy túl tapasztalt...

Köszi még egyszer! :-)

2012. máj. 15. 08:25
 5/7 anonim válasza:
Én 17 éves korom óta hozzá járok (6 éve). Nagyon szeretem, kedves, vicces és nem csak Ő, hanem az asszisztense is! Nekem már méhszájsebet is fagyasztott, szerencsére más problémám nem volt. Én csak ajánlani tudom!
2012. máj. 15. 19:58
 6/7 Dynaa válasza:
A Dr úr nagyon aranyos,rendes,tudja a dolgát.Engem kezelt mikor babát vártam és nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve.A modora kifejezetten tetszett,nem feszengtem,amikor jártam hozzá.Én csak ajánlani tudom!:)
2012. máj. 20. 21:29
 7/7 szeszi válasza:
Csak ajánlani tudom, kicsit viccesen is kijön, én épp ma voltam nála. 16 éves korom óta járok hozzá. Először szinte kislányként sem kellett félnem, annyira közvetlen és vicces volt. Nagyon rendes és ha megnézel több infót róla neten, elég jó orvosnak számít. Ajánlom csak, mert nagyon jó modora van, közvetlen és nem hoz zavarba és nem kínoz egyáltalán a vizsgálat alatt!
2012. nov. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!