13 napig tartott a menzeszem, most 9 napja tart mi a baj velem?
Figyelt kérdés
16l vagyok 2*jött meg eddig(későnérő vagyok)először a menzeszem 13 napig tartott ráfogtam arra hogy akkor nagyon beteg voltam most újból megjött és már 9 napja megvan
régebben alig vártam h megjöjjön mert 16évesen már mindenkinek megjön kb,most meg miért tarthat eddig?!
2009. jún. 25. 11:47
1/5 anonim válasza:
ha még csak 2× jött meg akkor nincs semmi gond. kell egy kis idő, még beáll a rendszerességre :)
addig is: ne aggódj! nincs semmi gond
2/5 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen el kellene menned nőgyógyászhoz! Anyukáddal, vagy egy barátnőddel, aki már volt nőgyógyásznál. 7 napnál hosszabb vérzés esetén nem szabad arra várni, hogy elálljon, orvoshoz kell menni. Valószínűleg attól van, hogy még csak most kezdődött a mensid, azért ilyen fura még, de jó lenne kizárni azt, hogy más probléma áll a háttérben.
3/5 A kérdező kommentje:
jolvan
köszi
2009. jún. 25. 12:23
4/5 anonim válasza:
szia! a legelején nekem is 10 napig tartott kb. aztán az évek alatt szépen lassan egyre kevesebb lett, most olyan 6-7 nap.
5/5 anonim válasza:
Tudom, már nem aktuális, de nekem is így volt. Én nem mentem el dokihoz, mert ha felírt volna valami hormonkészítményt, dagi, és szőrös lettem volna! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!