Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizsgálat....

Első nőgyógyászati vizsgálat. Leírnátok a menetét?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok , még nem voltam nőgyógyásznál, de valamilyen hüvelygyulladásom van azt hiszem. Légyszi írjátok le az egész vizsgálat menetét:) Amúgy még szűz vagyok. Ilyenkor mehetek pl az sztk-ba vizsgálatra?:DDD
2012. máj. 10. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
22%

"Bizony nem mindegy az orvos neme!

Aki ilyet mond, az valószínűleg férfi/fiú, és soha nem is értheti ezt meg, mégha igyekezne is."

Nem, mi csak azt nem értjük, hogy ha valaki azt írja, hogy "nem szeretek idegen férfi előtt kitárulkozni", az idegen nő előtt szeret?

Meg azt sem értjük, hogy mi az urológusnál miért nem kérhetünk FÉRFI dokit FÉRFI asszisztenciával, pedig ha mi letoljuk a nadrágunkat, jóval több infója van rólunk a szemlélőnek, mint egy nő esetén.

2013. dec. 30. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!