Ha fogamzásgátlót szedek a szünet melyik napján kell megjönnie?
Figyelt kérdés
Hétfőn kezdeném a 3. levelet.2012. máj. 10. 13:10
1/3 anonim válasza:
kb. 3-4. napon, de lehet hogy hamarabb is, ez változó, pontosan nem lehet megmondani.
2/3 anonim válasza:
Minden nőnél és szervezetnél más. Igen, általában 3-4 nap, de van akinek 2 nap múlva már meg van, és ismerek olyat is, akinek csak 5.napon. Ha hétfőn a harmadik levelet kezded, akkor tudnod kell az előző 2-nél hányadik napon jött, tehát ahhoz tudsz viszonyítani. Aztán később ez majd mindig ugyanakkor lesz. Nekem szinte órára pontos.
3/3 anonim válasza:
Teljesen változó kinek hányadik napom jön meg. Nekem pl csak az 5. napon. Szerintem az a lényeg,hogy a szünet valamelyik napjára essen a menstruáció kezdete és utána mindig azon a napon jöjjön meg (értsd úgy, hogy ha a szünet 3. napján jön meg, akkor mindig akkor kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!