Mi lehet a probléma ez normális?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy az normális h egész hónapban(mindig) van fehér folyásom és gyakran elég büdös de ez már több ideje így van2012. máj. 10. 00:43
11/21 anonim válasza:
Büdös folyás mint fertőzés jele! Előző voltam.
12/21 anonim válasza:
*mindig fertőzés jele. Előző voltam.
13/21 anonim válasza:
Ne félj! Keress egy női dokit, akivel sokkal könnyebb megbeszélned bármilyen problémádat, hiszen ő nem csak orvos, hanem nő is, aki már nyilván átélte nagy részét azoknak a gondoknak amikkel hozzá fordulsz.
Azonkívűl sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés elötte mint egy idegen férfi elött!
14/21 A kérdező kommentje:
de én félek meg nem tudom h ezt hogyan mondjam el anyámnak
2012. máj. 10. 19:28
15/21 A kérdező kommentje:
és gondolom hogy akkor jobb h ha a pasimmal hanyagoljuk a dolgokat....
2012. máj. 10. 19:31
16/21 anonim válasza:
Ha már arra érettnek érzed magad, hogy pasid legyen, akkor arra is legyél érett, hogy ha baj van, orvoshoz menj!!!
17/21 anonim válasza:
3-as és 6-os vagyok. Mi az hogy hogy mondd el Anyukádnak? Ez nem szégyen, nem tettél semmi rosszat, gyakorlatilag nem is tehetsz róla (bár ez attól függ mennyire figyelsz a higiénés dolgokra). Pl. én amikor az első munkahelyemre kerültem, egymás után vagy 2x, 3x is összeszedtem valamit, pedig sosem ülök a wc ülőkére, és körbetakarítok kicsit magam előtt és után. Elmentem dokihoz, felírta a kenőcsöt és kész :-) Ezek szerint nem voltál még nőgyógyásznál? Ez a probléma? Ezért félsz?
18/21 A kérdező kommentje:
köszia választ végül háziorvosnál voltam és ő adott krémet de azért a higéniás dolgokra odafigyelek! köszi a válaszokat
2012. máj. 12. 01:37
19/21 anonim válasza:
Tudod ezzel az a probléma, hogy a házi orvos nem nőgyógyász, gondolom nem vett kenetet, nem tudja pontosan mitől an bűzös folyásod. Ha nem i életet élsz,legyen eszed dokihoz-NŐGYÓGYÁSZHOZ menni. Azért lenne fontos, mert lehet, hogy téged helyileg rendbe rak a krém, de az első együttlét után visszafertőz a barátod. mivel már ő is elkaphatta. Vannak olyan típusú fertőzések amik a férfiaknál semmi tünetet nem okoznak a nőknél viszont igen. Sose fogom megérteni azokat a lányokat akik ilyen felelőtlenek. Súlyosabb esetben meddőséghez vezethetnek ezek a problémák, és akkor aztán nefélj hetente 2x fog a dokihoz rohangálni, hogy nem jön össze a baba.
20/21 A kérdező kommentje:
nem élünk nemi életet..... és lehet h igazad van de eza krém egyenlőre megteszi.....
2012. máj. 12. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!