Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két napig tartó menses?

Két napig tartó menses?

Figyelt kérdés

Hormon probléma lehet,vagy terhesség?

Mindig 5 napig tart a menstruációm,de most 2 napig volt meg,1 nap erősen,2.nap gyengén.Azóta sem semmi.

Tablettát nem szedek,óvszerrel védekezünk.

X-epil tesztem van,megcsináljam,vagy várjak reggelig,esetleg inkább menjek vérvételre?

Annyira megrémültem,mert nálunk a családban sok nőnek van myoma,ciszta,én is túl vagyok már egy polypműtéten :(

Remélem nem valami nőgyógyászati baj ! :O

Jövő hónapban megyek rákszűrésre,de addig is kíváncsi vagyok,hogy mások tapasztaltak-e hasonlót és náluk mi volt a rövid menses oka?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. máj. 9. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is csak 3 nap. Semmi bajom nincs, volt hogy nekem is 5-6 nap volt régen. Csinálj tesztet azzal kizárhatod a terhességet, aztán jövő hónapban a doki majd megvizsgál.
2012. máj. 9. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak ez most nekem nagyon furi,mert 3 napig erős volt mindig a vérzésem,2 napig gyenge.6.napon rózsaszín,vagy barnás folyás.Ezért gondoltam hormon problémára.Néha kipirul az arcom és melegem van :(

2012. máj. 9. 17:25
 3/3 A kérdező kommentje:
A kérdésem kiírása óta megcsináltam a tesztet,ami negatív lett,terhesség kizárva.
2012. máj. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!