Ha március 6-án jött meg utoljára, akkor 1 hónapot késik ugye?
Figyelt kérdés
Csináltam tesztet, de negatív lett. Akkor miért nem jön meg?2012. máj. 7. 20:33
1/6 anonim válasza:
Honnan a francból tudnánk, főleg ennyi infóból? Legalább azt leírnád, hogy hány éves vagy, mióta menstruálsz, volt-e vmi bajod mostanság, rendszeres szokott-e lenni, fogytál-e stb.
2/6 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, általában mindig késik minimum 1 hetet. Nem fogytam, sőt még talán híztam is pár kilót. A teszt negatív eredménye ellenére is lehetek terhes?
2012. máj. 7. 20:47
3/6 anonim válasza:
Ha dugtál, és nem védekeztél, akkor igen.
4/6 anonim válasza:
Ha most csináltad a tesztet, és kontrollcsík volt rajta (azaz nem volt hibás a teszt), akkor kizárt a terhesség. 2 hónap késéssel már ki kellene mutatnia.
5/6 A kérdező kommentje:
de akkor ez most igazából egy hónap késés. Mert március 6 volt az utolsó. április 6-án kellett volna megjönnie és ahhoz képest akkor ez egy hónap.
2012. máj. 7. 20:59
6/6 anonim válasza:
A teszt tévedhet negatív irányba, tehát ha negatív akkor még lehetsz terhes. Csak a pozitív eredmény a biztos. Csinálj újra tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!