Miért nem áll be?
Figyelt kérdés
Már 16 éves vagyok és 12 éves koromban jött meg először ehhez képest még mindig nem állt be sehogysem .Azok után h először megjött kb negyed évig minden tökéletes volt, csakhogy aztán félévig kimaradt .Majd azóta már szinte folyamatosan megvan.Van h egy hónapot végigmenstruálok , van h csak a felét, van h két napig nincs meg . de ez borzasztó.egyre radikálisabb ötletek jutnak eszembe, pl. fogamzásgátló , vagy h anorexiás leszek stb stb.egyre többet aggodalmaskodok miatta és hiába mondtam már orvosnak nem tudott vele mit kezdeni!!! valaki valami tanácsot vagy bármi ötletet???2012. máj. 7. 18:15
1/3 anonim válasza:
El kéne menned orvoshoz, mert csak ő tud biztosat mondani.
2/3 anonim válasza:
Az orvosnak ne csak mondd, hanem nézze meg, hogy nincs-e valami szervi eltérésed. Ha nincs, akkor hormonzavarod van. Hormontablettával kezelik, szintén orvos írhatja fel a gyógyszert/állapíthatja meg a betegséget.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz mert 16 éves vagy. Az még normális volt 12 évesen hogy fél évet kimaradt mert végülis csak 12 voltál. de mostmár nem jó :/ remélem tudtam segiteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!