Fogamzásgátló. Most akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy fogamzásgátló miatt nem jelentkezik menstruáció. De sok kérdést láttam, ahol igen. Most akkor mi van?!2012. máj. 7. 16:29
1/4 anonim válasza:
Menstruáció tényleg nem jelentkezik, viszont minden hónapban van egy úgynevezett megvonásos vérzés, ami nagyon hasonló a menstruációhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
és az olyan hosszú, mint a menstruáció?
2012. máj. 7. 16:36
3/4 anonim válasza:
A nők többségénél nem, hanem rövidebb, mint a menstruáció. Nálam pl. a menstruáció 6-8 nap volt, amíg gyógyszert szedtem, addig max 5 nap, de abból is a 3.4.5.-n már alig jött.
4/4 anonim válasza:
Menstruációnak hivatalosan azt a vérzést nevezik, amit peteérés előz meg.
Mivel tabletta szedése alatt nincsen peteérés (gyakorlatilag ki van kapcsolva a petefészek), így menzesz sem lehet. A megvonásos vérzést, ami a szünetben jelentkezik, azt a tabletta hozza létre, pontosabban annak megvonása.
Nincsen köze a nő saját ciklusához, csak a tabletta irányítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!