Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon durvan folyásom van...

Nagyon durvan folyásom van már lassan egy hónapja, folyamatosan nedves vagyok, a bugyim is átázik, miért?

Figyelt kérdés
Szűz L (16)
2012. máj. 6. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha nem zöld-sárga, nem büdös, nem viszket, akkor valószinüleg nincs gond.

De azért nem ártana lassan keresgélned egy esetleg női nőgyógyászt, aki elött elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés is mint egy férfi elött, hogy amikor menni kell pl. fertőzés miatt, akkor ne csak úgy ess be az ajtón és az vizsgáljon aki éppen ott van...

2012. máj. 7. 07:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha nincs kellemetlen szaga, akkor nem biztos, hogy fertőzés. Őszintén szólva, most tavasszal én is be vagyok "indulva", egy pillanat alatt benedvesedek és nekem is sokszor ázik a bugyim:)

De nincs fertőzésem semmilyen, a bugyimnak is kellemes "felizgulós" illata van. Szerintem csak a hormonok dolgoznak, nekem a gyakori maszti segít kicsit:))

2012. máj. 7. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha olyan a folyás illata, mint egészségesen a puncidnak, akkor semmi baj.
2012. máj. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!