Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen nagyobb gondom lehet...

Milyen nagyobb gondom lehet belőle? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Heló, illetve jó napot kívánok!

Nem vigyáztam elggé és rendesen felfáztam.

Minden bajom van, termszetesen most forrót pisilek, nagyon fáj odalent... az a nagyobb problémám ezzel, hogy kissé még vérzik is a "pisilőkém" és úgy érzem hőemelkedésem van.

Első kérdésem az lenne, hogy milyen nagyobb problémám születhet ebből odalent?

A második meg az, hogy mit tehetek az ellen, hogy tovább "romoljon" a dolog és/vagy hogy jobb legyen?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm szépen!

2012. máj. 6. 09:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Holnap menj orvoshoz, mert ha elhanyagolod, akkor megfertőződhet a veséd, és a belső nemi szerveid, tehát a méhed, petefészked, petevezetékeid. Mi az a pisilőke?
2012. máj. 6. 09:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Bocs, ez csak "költői" kérdés volt, hogy mi az a pisilőke, nem kell rá válaszolni, mert tudom miről van szó. :) Első voltam. De ha vérzik, mindenképpen orvoshoz kell menned.
2012. máj. 6. 09:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Na milyen gondod lehet belőle szted? Rámegy a vesédre...
2012. máj. 6. 09:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen. :) Bár nem szándékozom orvoshoz menni... :S Még meggondolom.
2012. máj. 6. 09:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát pedig mindenképpen kell az orvos, ha már véres a vizeleted. Addig is rengeteg szénsavmentes vizet igyál!
2012. máj. 6. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
én mondjuk még soha nem fáztam fel(erre mindig pdafigyelek)de amikor anyum felfázik minden rengeteg kamilla teát iszik meg és attól jobb leszzz. Szoval kamilaa tea.............De szerintem menj orvoshoz,nehogy az legyen hogy késöbb nem lehet gyereked://///Erre oda kell figyelni!
2012. máj. 6. 10:25
 7/14 anonim ***** válasza:
41%

Miért nem akarsz orvoshoz menni? Félsz tőle, szégyenled magad annyira?

Válassz női dokit esetleg, előtte nem annyira ciki vetkőzni és kitárulkozni, és talán empatikusabbis női mivoltából fakadóan.

2012. máj. 6. 12:14
 8/14 anonim ***** válasza:

# 7

De sötét vagy ... csak szajkózod ezt a hülyeséget, de nem figyelsz... felfázással, hólyaghuruttal urológushoz, vagy háziorvoshoz kell mennie, ott meg nem kell vetkőzni.

2012. máj. 6. 12:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el a háziorvoshoz! Nem fog veled semmi rosszat csinálni, max. elküldi a vizeletet tenyésztésre és kapsz egy antibiotikumot amit szedni kell 5 napig,de már a 2. napon elmúlik a fájdalom.

Ha nem mész el, felfelé vándorol a baci. megbetegíti a vesédet.

Amíg el nem jutsz orvoshoz, igyál sok folyadékot és vegyél be egy No-spa-t! Attól elmúlik a fájdalom, DE a fertőzést nem gyógyítja!!!!

2012. máj. 6. 12:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz! Addig is igyál sok folyadékot, kamillateát, és vehetsz kamillateás ülőfürdőt is. Ezek mind enyhítik a panaszokat, de nem helyettesítik a gyógyszereket. Menj el a háziorvoshoz és szólj, hogy nagyon durván felfáztál. Nagyobb gondod lehet elég. Vese-, nemi szervi gyulladások, és még meddőség veszélye is fennállhat.
2012. máj. 6. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!