Az normális hogy a menstruációm második és harmadik nap közti éjszakán nem jön semmi? 2 és fél éve menstruálok és mindig így van ez:O 17L
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 12:06
1/7 anonim válasza:
Persze. Nekem is mindig így van.
2/7 A kérdező kommentje:
ja oké:D csak olyan fura.. az elején is így volt már és azthittem hogy ennyi volt... Nem raktam betétet, elmentem iskolába és persze megjött.. hát mondom kössz, én is szeretlek...
2009. jún. 23. 12:13
3/7 anonim válasza:
szerintem igen:) Nekem éjszaka alig van,max. egy kis pötty...:D de nappal...bepótolja az éjszakát is.:S
14/L
4/7 A kérdező kommentje:
de nekem éjjel is jön mindig rendesen csak azon a bizonyos 2.3-nap közt nem:D
2009. jún. 23. 12:50
5/7 anonim válasza:
Nekem is így van. Ráadásul a 3. napon több folyik, mint a másodikon. Már megszoktam, ez van... :)
6/7 A kérdező kommentje:
ja nekem is... Akkor nem csak engem szivat:))
2009. jún. 23. 13:08
7/7 anonim válasza:
nekem csak néha van az első és a második nap közötti éjjelen
a többinél szinte semmi..
ez jó "nem csak engem szivat" :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!