Mi a narancsbőr hatásos ellenszere?
Figyelt kérdés
Tudom jól hogy mi pontosan a narancsbőr, meg az ilyen alapvető dolgokat hogy sok folyadékot kell inni stb....Nekem viszont az a problémám, hogy legtöbbször a túlsúllyal hozzák párhuzamba, viszont én pl. egyáltalán nem vagyok kövér, se túlsúlyos, átlagos testalkatom van, sőt inkább a sovány felé hajlik (mostanában fogytam is kicsit) a fenék, comb részen viszont nagyon is narancsbőrös vagyok, mozgok rendszeresen, tudom a táplálkozáson kéne változtatni, de neten amiket olvasok a témában, olyan mintaétrendeket látok, hogy félek, ha abba belekezdenék csak tovább fogynék ,azt meg nem akarok..Mit javasoltok?? Illetve a már meglévő narancsbőr eltüntetésére valami módszer? (lehetőleg ami természetes, nem túl drága), sok helyen azt is hallom, hogy a már meglévőt sajnos nem tünteti el semmi:(2012. máj. 1. 18:40
1/2 anonim válasza:
Mivel én fiú vagyok, nem tudok a kérdésedre válaszolni, de szerintem az semmit nem vesz el a szépségedből! :)
2/2 anonim válasza:
Van néhány módszer rá, de ezeket már te is felsoroltad. Az egyik a sok folyadék, a másik a kevés cukor és kevés szénhidrát fogyasztása illetve a rendszeres testmozgás. A narancsbőr viszont tényleg nem csak túlsúlyosaknál alakulhat ki, hanem a helytelen táplálkozás illetve a mozgásszegény életmód következménye.
Léteznek speciális masszázsok, esetleg ennek még utánanézhetsz. A drogériákban kapható "csodaszerek" nem segítenek semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!