Enyhe hüvelyi folyás. Baj?
Már elég rég óta észrevettem, hogy valami ott folyik de nem vér hanem egy átlátszó nyálkás 'dolog'. Nem sok, de a nap folyamán minidig folyik, elég kevés mennyiségben. Tisztasági betétet használok e miatt, de anyukámnak még nem mondtam el, és arra lennék kíváncsi, hogy ez lehet e egy betegség vagy ez természetes. Mikor pisilésnél 'kitörlöm' akkor látszik a papíron, meg érzem is, hogy kicsit többet kell kitörölni, mint máskor. És a suliban is érzem ha folyik. Mármint nem azt közvetlenül, hogy folyik hanem azt, hogy ott van. Segítsetek! Nőgyógyászhoz feltétlen kell mennem, vagy ez természetes? (a biosz könyvben azt olvastam, hogy ez természetes) :D xD
14/L (UI.: Egy nagyon nagyon nagyon pici 'szaga' is van :$)
Ne aggódj, a menstruációd majd idővel be fog állni pár év múlva. A folyásról pedig, hogyha nem zöld, kellemetlen szagú, túrós állagú, viszket, ég, csíp addig nincs baj.
15/L
Ne izgulj, teljesen normális, nekem is ilyen:)
A mensid később szintén beáll. De szerintem ne hordj állandóan tisztasági betétet, többet árt, mint használ.
Oh.. :) köszönöm a válaszokat! ^^ hát nem mindig hordok betétet :) akkor megnyugodtam :) végre valaki érthetően válaszolt egy kérdésemre :D köszönöm szépen! ^^ amugy nem büdös csak akkor szoktam picikét érezni mikor pisilek :) és ilyen nyálkás állagú.
naát köszönöm szépen, választ kaptam a kérdésemre! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!