Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz előtt görcsös fájdalma...

Menzesz előtt görcsös fájdalmas együttlét. Mitől lehet ez? Bővebben .

Figyelt kérdés

Elkezdeni eltudjuk, majd a behatolás követően nem tudom mi történik de iszonyatosan fáj ,olyan mintha tűvel szúrkálnának,vagy feszítnék szét a méhem.Azonnal abbahagyjuk és utána több órán át úgy érzem hogy görcsben van a méhem.Menésnél is érzem hogy valami nem jó, mikor leülök is belül nyilal.

Amúgy nincs folyásom,nem viszketek.

Legútóbbi menzesz előtt is ez volt.Azt hittem elmúlt.De most újra.

Valakinek volt már hasonló?

A nőgyógyász azt mondta várjuk meg a menzeszt és utána menjek vizsgálatra

2012. ápr. 25. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyenem.

Nekem későn jött meg a menstruációm, utána pedig össze-vissza volt meg, mondjuk talán betett az is, hogy cisztám volt, és ugye amíg nem szívódik fel, nem lesz normális a menzesz (mivel szűz voltam a dokim ezért nem akarta megbolygatni, tehát hagyta míg magától felszívódik, szerencsémre felszívódott, pedig 5 centis volt :S)

Azóta normális minden, de van, hogy pár hónaponta erősebben szokott megjönni. Akkor ugyan ilyen tüneteim vannak mint neked, ráadásul sokkal jobban megduzzadnak az tejmirigyeim is, mint általában, hason feküdni se a melleim se a hasam miatt nem tudok. Nem lehet, hogy neked is csak két erősebb ciklusod volt? :S

Minden esetre én nem vagyok orvos, úgyhogy csak a saját tapasztalataimmal tudlak kisegíteni ^^

2012. ápr. 25. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem tavaly októberben volt cisztám amire azt mondta a doki hogy felszívodott.

Ilyenkor nekem is nagyon megduzzadnak és ugyanúgy mint neked nem tudok hason aludni. Fáj nagyon a hasam alja is.

A ciklusom mindig késik, de erősebb nem volt inkább csak gyengébb.

2012. ápr. 25. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen egy időben, de nem tudták megmondani mitől, a doki arra tippelt, hogy annyira vérbő lesz olyankor ott minden, hogy amiatt érzem fájdalmasnak. Mellesleg nekem már nemi izgalom hatására is jelentkezett ez a tünet, el se kellett kezdeni semmit... Aztán elmúlt, de úgy egy évig a menzesz előtti héten már nuku házasélet. Mindenesetre a vizsgálatra menj el feltétlenül.
2012. ápr. 25. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ! Nálam ez második hónapja kezdődött. Alig várom már túl legyen a mensin hogy aztán a doki megvizsgálhasson.

Már kezdek aggódni hogy nagyobb baj van, de elég nyugtató válaszokat kaptam.

2012. ápr. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!