Menzesz előtt görcsös fájdalmas együttlét. Mitől lehet ez? Bővebben .
Elkezdeni eltudjuk, majd a behatolás követően nem tudom mi történik de iszonyatosan fáj ,olyan mintha tűvel szúrkálnának,vagy feszítnék szét a méhem.Azonnal abbahagyjuk és utána több órán át úgy érzem hogy görcsben van a méhem.Menésnél is érzem hogy valami nem jó, mikor leülök is belül nyilal.
Amúgy nincs folyásom,nem viszketek.
Legútóbbi menzesz előtt is ez volt.Azt hittem elmúlt.De most újra.
Valakinek volt már hasonló?
A nőgyógyász azt mondta várjuk meg a menzeszt és utána menjek vizsgálatra
Nekem is volt már ilyenem.
Nekem későn jött meg a menstruációm, utána pedig össze-vissza volt meg, mondjuk talán betett az is, hogy cisztám volt, és ugye amíg nem szívódik fel, nem lesz normális a menzesz (mivel szűz voltam a dokim ezért nem akarta megbolygatni, tehát hagyta míg magától felszívódik, szerencsémre felszívódott, pedig 5 centis volt :S)
Azóta normális minden, de van, hogy pár hónaponta erősebben szokott megjönni. Akkor ugyan ilyen tüneteim vannak mint neked, ráadásul sokkal jobban megduzzadnak az tejmirigyeim is, mint általában, hason feküdni se a melleim se a hasam miatt nem tudok. Nem lehet, hogy neked is csak két erősebb ciklusod volt? :S
Minden esetre én nem vagyok orvos, úgyhogy csak a saját tapasztalataimmal tudlak kisegíteni ^^
Nekem tavaly októberben volt cisztám amire azt mondta a doki hogy felszívodott.
Ilyenkor nekem is nagyon megduzzadnak és ugyanúgy mint neked nem tudok hason aludni. Fáj nagyon a hasam alja is.
A ciklusom mindig késik, de erősebb nem volt inkább csak gyengébb.
Köszönöm neked is a választ! Nálam ez második hónapja kezdődött. Alig várom már túl legyen a mensin hogy aztán a doki megvizsgálhasson.
Már kezdek aggódni hogy nagyobb baj van, de elég nyugtató válaszokat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!