Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hová tűnhetett mégis egy 50...

Hová tűnhetett mégis egy 50 mm-es ciszta a petefészkemből?

Figyelt kérdés

Decemberben kórházba kerültem mert annyira rosszul lettem, kiderült, hogy van egy 50mm-es ciszta a petefészkemben. Akkor azt mondták, hogy mindenképpen meg kell műteni, felírnak a várólistára és majd hívnak. Azóta is hívnak... Na de ma elmentem egy másik nődokihoz, és az ultrahangból az derült ki, hogy "Jobb oldali ovariumban több különböző folliculus ábr. Bal oldali ovariumban több antralis tüsző, egyenletesen elhelyezkedik."

A doki meg nézett rám hogy nincsen már ott az az 5 centis ciszta. De akkor hová lehetett, és miért vagyok mégis folyton rosszul? (A menzeszem is kiszámíthatatlan)

Ő erre nem válaszolt, csak felírt valami gyógyszert ami majd "rendbeteszi" a menstruációmat...

2012. ápr. 24. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Cisztád magától felszívódhatott, nekem is volt. De engem 2 hét múlva műtöttek volna, de szerencsére eltűnt addigra és gyógyszer se kellett. Szerintem menj el egy normális nődokihoz, mert azóta is rosszul vagy.
2012. ápr. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!