Menstruáció alatt nehezebben bírjuk a fizikai megerőltetéseket?
Járok zumbázni, ma pedig úgy mentem el, hogy megjött.
Egy átlagos napon szépen, dinamikusan, erőteljesen végzem az izzasztó, kemény órákat de ma én csináltam a legcsúnyábban, alig volt erőm, pedig normálisan ettem , ittam ma... Ugyanúgy ki voltam fáradva az óra végén.. minden mozdulatot elsumákoltam, volt hogy megálltam, egy átlagos órán pedig folyamatosan pattogunk.
14lány
Én hosszú évek óta futok-és tavaly úgy nyertem meg egy 3500 méteres versenyt, hogy közben végig menstruáltam. Egyedül annyi volt a para, hogy nehogy átázzak közbe.
Én alapból mindig betétet használok, mert jobban szeretem, de ha futok, akkor tampon, hogy ne zavarjon. Na de ez nem kis távú dolog volt, szal a biztonság kedvéért tampon+betét kombóval indultam-persze a tampon is elég lett volna, de az Always pirosra dörzsölte a combom és egy csepp vér sem volt benne.
Viszont személyes ismertségi körömben tapasztalat, hogy a sportoló lányok jobban bírják a menzeszt. Én mondjuk elég szerencsés vagyok, szinte nem is érzem sose, hogy megvan-de ha megjön mindig elmegyek futni, ez az első dolgom. Jól esik olyankor.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!