Lehet baja a páromnak ha nekem hüvelygyulladásom van?
Figyelt kérdés
elkaphat vmi fertőzést vagy valamit?2009. jún. 21. 21:31
1/7 anonim válasza:
hát, én a saját érdekemben nem csinálnám így..
nem játék a hüvelygyulladás, bírjátok ki, míg meggyógyulsz..
2/7 anonim válasza:
mivel ez gyulladás nem fertőzés vagy gombás fertőzés ezért a barátodnak nem lesz baja ,de neked lehet egyrészt olyan fájdalmas a közösülés így ,másrészt te akár felűl fertőződhetsz amiből nagyon komoly bajod is lehet .pl nem lehet majd gyeremeked.nem hiszem hogyezmelett annyira kivánnád a szexet.ha a barátod szeret meg tud várni annyit hogy meggyógyúlj! ha nem tud akkor elégísd ki máshogy de ne szeretkezz míg az orvos nem hagyta jóvá!
3/7 anonim válasza:
A gyulladást mi okozza ha nem gombás,vagy bakteriális fertőzés..? Amugy igen,elkaphatja
4/7 anonim válasza:
mondjuk felfázás vagy hugyuti fertőzés is okozhatja kedves utolsó író én az elöttid vagyok
5/7 anonim válasza:
A hugyuti fertőzést is baktérium,vagy akár gomba is okozhatja,amit nemes egyszerűséggel átkensz a hüvelyedbe,de akár a popsiról is jól át lehet fertőzni mindkét lyukat.
6/7 anonim válasza:
Ha hüvelygyulladásod van, akkor nagyon fáj a szex. Biztos, hogy az van? Amikor nekem volt, gondolni sem volt kedvem rá, nemhogy csinálni:(
7/7 anonim válasza:
Nemtudom mi okozza ,ha folyásom van ,vagy gyuladásom ,akkor jobban kivánom a szexet.Viszket az egész testem és nagyon kivánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!