Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candida - betadin hüvelykúp...

Candida - betadin hüvelykúp használata alatt kialakulhat újra a gomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Cytologia vizsgálatom eredménye candida és erős gyulladás lett. Használtam canesten kúpot, utána mondta a dokim, h 4 hét múlva szedjem 2 hétig a betadint. Utána megvizsgál.

Ok. Ma kezdem a 2. hetet a fránya candidámra, amivel már 1x szenvedtem novemberben. Remélem hatni fog, mert már megbolondulok ettől az egésztől. Éjjelre teszek be szárnyas betétet, előtte bevizezem a kúpot és úgy teszem fel. Éjjel jön ki 1 pici, de napközben is mintha rendesen nedves lennék odalenn egész nap. Tudom, hogy van folyásunk, de ez nem olyannak tűnik (pedig színtelen, szagtalan). Ez még mindig a kúp lehet? És érdekes, mert a nemi szervem körül mintha kicsit viszketne, piros olyan mintha kiakarna jönni a gomba. A tüneteim tök olyanok. Nem értem. A betadin baktérium és csíraölő. Nem jöhet ki! Vagy akkor mégis? 3-án megyek újabb vizsgálatra, a menzeszem 5én jön meg. Nyugtassatok meg, hogy nem kell tovább szenvednem. Tapasztalatok esetleg?

2012. ápr. 23. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy pont a hüvelykúptól kezdtél el viszketni?

Nekem volt ilyen, de úgy emlékszem, Batrafentől

2012. ápr. 23. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert nem az első alaklom óta érzem. Csak 2 napja kb.
2012. ápr. 23. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha visszatérő, nézd meg ezt!

Ha épp nem tervezel babát, akkor is jó és akkor is hat!

[link]

2012. ápr. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!