Ez normális? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Amikor ujjazom magam (akár tök gyengéden) akkor már 2 perc után elkezdek vérezni. Az ujjam végénél van egy csomó a hüvelyemben, amit két ujjammal össze tudok fogni. Kb. fél éve van ott, egyre nagyobb. Ti voltatok már így? Szerintetek mi lehet az?
14L
2012. ápr. 23. 18:23
11/15 anonim válasza:
keress egy kedves női dokit, aki előtt nem annyira ciki a vetkőzés és a terpesztés, mint egy idegen férfi előtt és menj el hozzá. Jó lenne anyuddal, nem kell neki mondani, hogy maszturbálástól van, vagy egy idősebb barátnővel menjetek.
12/15 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz, és oda egyedül is lehet menni. Ha félsz, esetleg kérd meg egyik barátnődet, hogy kísérjen el, vagy egy olyan barátnődet, aki már volt nőgyógyászati vizsgálaton, amikor én voltam, teljesen megnyugtatott hogy volt velem ott egy olyan lány, aki már átesett ilyesmin.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 23. 18:51
14/15 anonim válasza:
Bátorság, reméljük semmi baj nem lesz.:)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. ápr. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!