A fogamzásgátló tablettának milyen mellékhatásai lehetnek?
Már ha érdekli a nőgyógyászt! Az amelyiknél én jártam a panaszomra, csak annyit modnott, hogy ez nem magácskának való, majd nyúlt a tömb után, hgoy akkor felír egy másikat. Mindenféle kivizsgálás nélkül...
Keress egy lekiismeretes dokit, akit érdekli is, hogy amit felír jó e neked vagy sem.
Egy év után a plusz kilók nem biztos, főleg ha esetleg változtattál valamit az életmódodon, elég például annyi is, hogy egyszer csak nem jársz annyit gyalog. Ez gyógyszer nélkül is meglepő mennyit számít. Ha nem változtattál az életmódodon, akkor inkább gyanakodhatsz a fogamzásgátlóra.
Kérdezd meg a dokidat, ő jobban ért hozzá, de én hiszem, hogy simán befolyásolja a hangulatodat. Engem majdnem elküldött a fenébe, mikor a fél tájékoztatót felsoroltam mellékhatásnak, hogy az biztos nem a gyógyszertől van, húzogatta a száját, hogy ha nagyon akarom, akkor ír valami másikat. :S
Egyébként nagyon érdekes mellékhatások vannak. Egy csaj mesélte, hogy mikor elkezdte szedni az egyikfogamzás gátlót folyton úgy érezte, hogy kiguvad a szeme. Doki hülyének nézte, aztán kiderült, hogy tényleg megnövelheti a szemben a nyomást vagy mit, amitől ilyen érzése lehet. Tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!