Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Középiskolában orvosi vizsgála...

Középiskolában orvosi vizsgálaton mennyire kell levetkőzni? És a vizsgálat csoportosan történik mint általánosban, vagy itt már egyesével? Nektek hogy volt? 14L

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 12:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
31%

mi is csoportosan vetkőztünk egy kukacra, 6-an voltunk bent, és hát le kellett venni, igen ...

ez van, de azért annyira nem halsz bele!

2012. okt. 10. 18:25
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
szerintem a tömeges,meztelen vizsgálat nem normális,akinek az ott a lehetőség előtte,nemiszerv vizsgálata meg kizárt,felnőtt nők is választott szakorvoshoz mennek,már aki megy,nem üzemorvoshoz,csoportos vizsgálatra,sokan magánorvoshoz,ahol csak orvos van jelen,és nincs meztelen vizsgálat sem.
2014. febr. 28. 19:24
 23/29 anonim ***** válasza:
35%

jó de most ne hasonlítsuk már a tizenéves korosztályt a felnőttekhez na. a tojáshéj a fenekükön, de már olyan önérzetük van h bes..arás. felnőttként természetesen más a dolog, na de gyerekként nehogy már ott hisztizzen nekem csak mert le kell tolni a nacit! szép is lenne ha ilyen nyámnyila gyerek lettem volna én is akkoriban. de talán az osztálytársaknak nem ugyan olyan kukaca van? hm?

Azt pedig meg kell értened, hogy az iskolaorvosok ezt mindig másodállásban csinálják, futnak, rohannak, nincs idő mindenkire várni. Ezért csoportosan be, aztán sitty-sutty megy a vizsgálat, nincs ebben semmi különös. Ezt meg kell érteni, és nem pedig az ilyen dumákkal is adni alájuk a lovat, mintha nem lenne a többség így is elég nyápic, hogy aztán tényleg még tornaóra után se hajlandóak együtt tusolni. Egy borzalmas irány ez, amerre haladnak a mai fiatalok.

2014. febr. 28. 20:55
 24/29 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj a fiatal sem állat,igen is intim vizsgálatnál nem normális hogy tömegesen vizsgálj meg őket,ha neked ez jön be tessék told le a munkatársak előtt és vizsgáltasd magad nyugodtan meg.

Igen is már nem nomád,sötét korban élünk és ha valamihez joguk van akkor éljenek is vele,nem birkának kell lenni és minden lenyelni,sorba állni,az ország is azért van itt,mert mindig mindent mindeki lenyelt és mint a birkák mentek csak.

Össze-vissza beszélsz hiszen először is tanyáról jöttél,aztán meg tusolokról beszélsz hogy a fiatalok nem tusolnak tesi után:Érdekes tanyasi sulikba nem igazán van nem tudom hány zuhanyzó az öltözőbe,nem erről híresek a tanyák.

Aztán meg kezdjük ott városi suliba jártam a fejlett suliba volt 3 zuhanyzó,a fejlettlenbe 1 ami rohadt,öltözésre,tehát tesi utáni szünet az 10 perc alíg volt és vissza kellett érni a másik aulába,elég nagy suli volt,tehát még idő sem lett volna hogy tusoljunk.

Sok suliba nincs normális zuhanyzó,rohad,vagy nem is működik,és még idő sincs tusolni,bár ez szerintem is baj,de a tusolás is más,mint a vizsgálat,a sulinkba ahol 3 zuhanyzó volt ott ilyen válasz fal volt ahol meg 1 volt az kabin volt,rohadt az egész,tök kosz volt a csempe,de az nem működött.Ha valaki zuhanyzott volna nem is láttál volna semmit,meg nem is nézegetted volna ha normális vagy.De a vizsgálat az más,az intim vizsgálat ott ne nézegesen senki,vagy minimum a másiktól legyen kicsit hátrább már.

2014. márc. 2. 16:06
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

48%os még annyit hogy mint másodállás bocsi ahhoz az orvos plusz pénzt kap,mindenkinek jár a normális bánásmód,az emberhez méltó bánásmód legyen az 10-15 vagy 20-40 éves éppen.A gyerek,fiatal is ember,és egy 15 éves már bőven nem kis gyerek testileg,a lányok meg néha még előbb érnek.

Az embernek a saját érdekeit kell néznie,ne hogy az orvost sajnáljam,amikor nem mint iskola orvos praktizál akkor nem engedheti meg hogy mialatt egy betegét vizsálja tárogassa az ajtot hogy kinntről más beteg belásson,pedig lehet ott is megfordul tini beteg,akkor itt sem engedheti meg.Az orvosokra is vonatkoznak szabályok amiket be kellene tartaniuk ha te vagy más munkás hibázik a munkájába kerülhet,az orvos sem más.

Nem az orvos érdekét kell nézni,neki hogy jobb,hogy kényelmesebb,hanem a sajátunkat,hogy nekünk hogy jobb.Fél percet bőven tud az orvos várni.Alsóneműbe bemegy valaki fél perc az egész nem kell ahhoz már meztelenül bemenni mert a doki Úgy gondolja neki így kényelmes,gyors.

Az ilyen orvosokat sok helyen ki is rúgnák,meg ki is kellene rúgni.Nem állatok vagyunk.

2014. márc. 2. 16:11
 26/29 anonim ***** válasza:
56%

Ha amit írsz nem lenne benne semmi különös,és normális lenne hidd csak el ennyi hasonló kérdés nem merülne fel.

Ez csak neked normális.De ha ez így jó neked,akkor ott a lehetőség hogy élj vele.

2014. márc. 2. 16:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Olyan hogy kötelező iskolai orvosi vizsgálat nincs.

Azt hogy csoportosan egymás előtt vizsgálnak bárkit is etikátlan Bármit megtagadhatol ez nem is lehet kérdés.

A legtöbb ilyen vizsgálat csak statisztika gyűjtés.Sajnos csak nagyon ritkán segit eü problémát megoldani ./hallgatózások,gerincvizsgálat stb/ Fehérneműben mind vizsgálat elvégezhető persze mindig lehet valami extrémet kitalálni.

2014. szept. 1. 17:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Utolsó teljesen igazad van,érdekes módon nekünk a mell kerületét is megtudták topban/melltartóban is mérni,simán szorosan a top/melltartó köré tekerte a mérőszalagot az orvos.

Az hogy kinek mekkora a melle az nem tudom milyen egészségügyet szolgál!

ja és felnőtt orvos is képes volt melltartóban meghallgatni a szíven,tüdöm.

2014. szept. 1. 19:31
 29/29 anonim válasza:

Nálunk általános iskolában 3x volt.

Első osztályban itt csak általános dolgokat néztek (látás,súly,gerinc,lúdtalp, magasság, vérnyomás)

Negyedik osztályban komplett vizsgálat volt, itt egymás háta mögött álltunk és mindenkinek megvizsgálták hogy van e fitymaszűkülete.

Hetedik osztályban általános vizsgálat volt csak.

Középsuliban első osztályban volt orvosi.

Itt megmérték a várnyomást, megnézték a gerincet, súlyt, magasságot.

Ez mind alsónadrágban történt.

Ezután egyesével bementünk egy terembe.

Egy kis rendelő volt, ahol egy doktornő fogadott.

Megkérdezte hogy van e valamilyen panaszom, mondtam hogy nincsen.

Ezután mondta hogy vessem le a gatyát.

Megtapogatta a heréimet, és megkért hogy húzzam hátra a fitymát.

Megnézte, ezután felemelte a péniszem és körbenézte.

Ezután még megfogta a herezacskómat és megkérdezte hogy meg e volt az első magömlésem.

Válaszoltam hogy igen, és ennyi volt.

2017. szept. 9. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!