Hegyesek a melleim! Mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és hegyesek a bimbóim. 75B-s melltartót hordok. el fog ez múlni? meddig tart ez és miért van?? SEGÍTSETEK!2012. ápr. 20. 22:57
1/9 anonim válasza:
14 évesen elég sokat fogsz még fejlődni... még szinte el sem kezdtél nőiesedni. Ha meg nem változik meg akkor fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Én 23 évesen A kosaras melltartót hordok, az én bimbóm is hegyes és halál boldog vagyok.
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj, mert még bőven fejlődhet a melled formája is, nem csak a mérete, és Neked is lehetnek szép gömbölyű cicijeid. Egyébként sem a mell méretén és formáján múlik egy lány szépsége! :)
3/9 anonim válasza:
Nincs mit tenned. A melled növekedésével a formája is változni fog. Ha zavar, akkor hordj melltartót.
4/9 A kérdező kommentje:
hogyne hordanék?! undorító ha egy lány nem hord melltartót. amúgy köszönöm, megnyugodtam. :)
2012. ápr. 22. 15:34
5/9 anonim válasza:
Miért lenne undorító, ha egy lány nem hord melltartót? Van akinek soha nem kell, mert nincs akkora melle, hogy lógjon.
6/9 A kérdező kommentje:
nekemsem lóg, de hordok. szerintem igénytelen. legalább az vegyenfel sportmelltartót vagy valami
2012. ápr. 24. 20:40
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem igénytelen aki nem hord melltartót. Az az igénytelen, aki nem tisztálkodik, és nem az aki nem hord melltartót.
8/9 anonim válasza:
Én sem szeretem látni, hogyha egy lány nagy mellekkel semmit nem hord... De akinek nagyon kicsi a melle, az is bár egy sportmelltartót, toppot venne fel. Nem az, hogy undorító, hanem hogy átlátszik a mellbimbó, meg minden. Tudom, hogy természetes dolog, meg mindenki tegyen amit akar, de akkor sem valami esztétikus.
9/9 anonim válasza:
Amúgy éppen a korai melltartó használattól nem fejlődik olyan szépre a melled, mint anélkül. Ha állandóan felpolcolod azt a picit is akkor nagyon sokat fog veszíteni a rugalmasságából és nem lesz szép. Nem azt mondom, hogy soha ne hordj melltartót, csak azért ne legyen rajtad olyan sokat. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!