Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sűrű a menstruációm,...

Nagyon sűrű a menstruációm, mitől lehet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és körülbelül 2 hetente jön meg. Megvan úgy 6 napig normálisan, elmúlik, rá 14 napra (max) megint lesz.Anyum szerint "még nem alakult ki" ez az egész, hogy rendszeresen legyen. Nőgyógyászhoz nagyon nem szeretnék menni....semmiféle hormon gyógyszert nem akarok szedni, úgy hallottam hogy érdekes mellékhatásai vannak:S:( Szerintetek mitől lehet hogy ennyire sokszor van?
2009. jún. 20. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaza van anyudnak, nem alakult még ki. Mikor jött meg először? Kell neki 1-2 év, amíg beáll.
2009. jún. 20. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát már azért másfél éve van. De ez kb fél éve van hogy ilyen. Előtte normális volt. És olyan rossz hogy kb 1 hónapban vmikor kétszer van:S Főleg hogy egy héttel előtte már fáj a hasam.
2009. jún. 20. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez azért durva!! jobb lenne megnézetni magad, mert lehet, hogy valami baj van odabent, és nem csak azért van, mert fiatal vagy..

Nyugi! vannak nő nőgyógyászok is, én is ilyenhez járok, tudom miért nem akarsz férfihez menni, én sem mennék semmi pénzért, hiába orvos :)

Ez természetes dolog, hogy "ott" vizsgál, és ha kell gyógyszert is ad, igen lehetnek mellékhatások, de én nem ezektől félnék, hanem inkább attól, hogy valami bajom van, mert szerintem ez nem normális dolog, ennyi idősen sem!!

2009. jún. 20. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok

22l

2009. jún. 20. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, ha eleinte normális volt, az más...

Az orvos lenne a legjobb megoldás, ne félj, ki lehet bírni a vizsgálatot.

2009. jún. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!