Mikor kell elkezdeni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a menstruáció késleltetésére jó a C-vitamin (kb 2000mg egy nap) de mikor kell elkezdeni a nagy dózisú C vitamin szedését ahhoz, hogy valóban késsen? (elég mondjuk 2 napot késnie, osztály kirándulás lesz, nem akarom, hogy ott jöjjön meg, mert pont akkor kell megjönnie :/)2012. ápr. 18. 14:41
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy legalább 1 héttel előtte. A barátnőm citromlevet ivott, minden nap 1 kicsit, és 5-6 napot késett tőle.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nincs hatása, mert nekem nagyon nagy dózisú c vitamint kell beszednem (napi 2500mg) az most lényegtelen hogy milyen betegségem miatt... Nekem egy ideje beállt 27-28 naposra és nekem reggel felkeléskor is és lefekvéskor is be kell vennem a 2500 szóval napi 5000. ezt ugy fél éve csinálom és nekem sosem késet... vagyis le kell hogy lombozzalak de nincs hatása :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!