Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem rendes a menstruációm és...

Nem rendes a menstruációm és nem tudom meggyőzni magam. Kicsit félek. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már lassan 1,5 éve. A párommal ennek ellenére mégis vigyázunk, nem megy el bennem, szóval nagyon csekély a teherbeesés lehetősége. Most azonban valami van. Tegnap kellett volna megjönnie. Estére meg is jött, de nem úgy, ahogy szokott. Gondoltam mára helyreáll, mert az elmúlt három napban nagyon ideges voltam, betudtam ennek. Azonban ma is csak barnás folyásom van, vér csak reggel volt összeállva. Ez meg a terhesség egyik jele, ugye? Most nem tudunk egy babát bevállalni! Hozzá kell tennem, hogy gombás fertőzésem volt, melyből nehezen lábaltam ki. Mi lehet ez? Minek tudjam be? Vagy időszakosan minden ok nélkül előfordulhat a barnázás?
2009. jún. 20. 10:09
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Teszteltél már?Gabriell a 3 napos terhességet is kimutatja!De lehet,hogy csak így kezdődik el.Más tünetet nincs,pl mellfeszülés,hányinger,gyakori vizelés,stb-...

2009. jún. 20. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Semmi más tünetem nincs! Tartok, hogy az aggodalommal csak bebeszélem magamnak. Ha egy kicsit fájdogál a hasam, akkor megnyugszok, de a következő pillanatban eszembe jut, hogy ez is lehet jele a babának. :(
2009. jún. 20. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Annyira fura lenne, hogy még sperma se kerül belém, max. előváladék, és megvan az eredménye, míg mások, akik babát szeretnének, próbálkoznak mindennel, és csak nehezen jön össze nekik.

Annyira rossz, hol arra billen a léc, hogy lehetetlen, hol arra, hogy mi van, ha ezek ellenére is becsúszott. Áhhh....

2009. jún. 20. 10:59
 4/5 anonim válasza:

Újra én vk!

Én 6 hónapja szültem és pár napja fekete dolog jön belőlem,lehet spontán vetéltem.És én sem értem,hogy hogyan.Reméljük,hogy csak mensi:D

2009. jún. 20. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
szióka! van ilyen, másokkal is megesett, hogy évekig szedték a bogyót és egyszer csak összevissza jött meg nekik. ilyenkor azt hiszem váltani kell, mert a hormontartalom nem megfelelő. Dokiddal konzultálj, de mindeképp írd meg milett és azért tesztet is csinálj! drukkolok,h ogy ne legyen baj :)
2009. jún. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!