A fogamzásgátló egyből véd, ahogy elkezdem szedni?
Figyelt kérdés
Ma jött meg a mensim, ma kezdem el szedni, a férjem pénteken jön haza külföldről és 3 hétig ithon lesz. Ez a fogigátló már védelmet nyújt erre a hónapra is?2009. jún. 20. 09:24
1/7 anonim válasza:
Nem! Általában egy hónap mire kialakul a védettség! Szerintem még azért használjatok óvszert!
2/7 anonim válasza:
Szia!Az első levél után véd!Ne hallgass azokra (mert lesznek ilyen válaszok),akik azt mondják,hogy az első szemtől.90%-uk utána a terhesség rovatban siránkozik,hogy gyógyszer mellett lett terhes.
Mindenképpen óvszer 1 hónapig,és akkor is ha közben esetleg hasmenéses hányásos betegséget kapnál,akkor sem véd 100%-ban,olyankor is kiegészítő védelem kell.
3/7 anonim válasza:
2 dolog:
1) Mit mondott az orvos, mikortól véd?
2) Mi van a tájékoztatón?
Előzőnek: tablettafüggő, hogy mikortól véd, de 1 levél után már mindegyik véd.
4/7 anonim válasza:
16,38-as!Ne az én válaszomra válaszolj,hanem a kérdezőére!MINDEN TABI AZ ELSŐ LEVÉL UTÁN VÉD!Gondolj már bele,ha elkezdi szedni akkor még be sincs állva a ciklusa,akkor hogy védené meg egy terhességtől.1 hónapot várjon,az a tuti,minden doki ezt mondja,ennyi idő alatt beálla ciklus és a hormonok.
5/7 anonim válasza:
Az első 3 sorom a kérdezőnek szólt. Remélem, azóta elolvasta a tájékoztatóját.
Szerintem párologtass levendulaolajat, az nyugtat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A dokim azt mondta, hogy az eslő szemtől véd , a tájékoztatóban az van, hogy az első levélnél még védejezzünk másképp is. Igy már meg is beszéltük a férjemmel, hogy védekezünk másképp is!!!
2009. jún. 21. 14:22
7/7 anonim válasza:
Minden gyógyszer szedése előtt el kell olvasni a betegtájékoztatót ! Nem véletlenül adják hozzá, abba benne van minden ! Nem bántásból írtam, de ez tényleg fontos, és nem csak az ilyen jellegű gyógyszernél, bár ennél különössen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!