Elkezdhetem a kúpot vagy nem?
Figyelt kérdés
Hüvely gyulladásom van :(! Ma vettem 3 napos canesten kúpot!
Pénteken kell megjönnie..ugye ha megvan nem szabad használni! / Mért nem szabad? /
Szóval nekem mielött megjön elötte 2-3 nappal van már h pisikor a törlésnél már véres néha! Ma is ez történt már du. Este kezdeném a kúpot.Felhelyezhetem???? Mert ez nem mensi csak előjel..Nem lesz baj?Szerintetek? Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 17. 17:37
1/4 anonim válasza:
Voltál orvosnál, vagy csak úgy magadtól vettél kúpot?
2/4 A kérdező kommentje:
Csak úgy vettem.Régen többször voltak ilyen gondjaim. De már vagy 5éve nem volt ilyesmi bajom! Most nincs keretem sajnos dokira :( pedig tudom az lenne a legjobb..
2012. ápr. 17. 17:42
3/4 anonim válasza:
Ha nem voltál orvosnál akkor nem tudhatod pontosan, hogy ugyanaz-e a bajod, mint régen! Így pedig csak sokkal rosszabbat csinálsz magadnak!!! Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!