1/5 anonim válasza:
Nagyon intenzív menstruációs görcsök törtek rám mikor kb 6 hetesb
terhességem megszakadt. A fizikai fájdalom elviselhető volt ám a lelki megpróbáltatás már kevésbé. Borzasztó érzés elveszíteni aki benned fejlődik bármennyire is rövid ideje van ott, de te tudtad hogy ott van, beszéltél hozzá és terveztél....
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam és nem is terveztem csak hát történt egy kis balesset és hát nem volt meg 3 hétig és mot már több mint 2 hete van meg :\ és nagyon intenzív és fáj nagyon a hasam
2012. ápr. 17. 00:16
3/5 anonim válasza:
akkor menj már el dokihoz sűrgösen te!!!!!!!!!!
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt! Nem érdemes ezzel várni tovább. Első válaszadó voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget :) már hívtam az orvosomat
2012. ápr. 17. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!