Tegnap este óta állandó vizelési ingerem van. Mi bajom lehet?
Ha pisilek, nem szúr, nem fáj, de amint (elnézést nem tudom jobban megfogalmazni) kijött minden erős égő érzés tör rám, ami el is múlik, viszont a feszítő érzés odalent megmarad, mint amikor már órák óta nagyon kell pisilnie valakinek. Ha sok folyadékot iszok, akkor nincs ez az égető érzés.
Segítsetek, mi lehet a baj? Valamiféle fertőzés? Mindig nagyon odafigyelek, hogy elkerüljem (pl. nyilvános helyen, suli mosdójában)! Eddig még soha nem volt efféle panaszom!
szépen felfáztál
nyírfalevés tea,napi másfél liter,ha nem használ 2 nap alatt,akkor orvos,antibiotikum
Nekem egyszer volt hólyaggyuszim, az orvos adott olyan antibiotikumot, amiből csak egyet kellett bevenni, és szépen elmúlt. Ja, előtte megnézte a pisit mikroszkóp alatt, és látta a kis dögöket táncolni... :/
Mondd csak, hány éves vagy, drága? Neked nem tanították meg, hogy az R betűt tartalmazó hónapokban nem szabad a földre ülni...? Pl. ápRilis...
Már látlak, ahogy majd a gyerekeidnek tanítod, hogy melyek az R betűs hónapok... :)))
Na szóval, én nem kuruzsolnám magam, ki tudja, mi mindenre mászhatnak át a baktériumok (vese stb). Nem érdemes. Mondom, ez az egyszeri antibiotikum nagyon jó, direkt hólyaggyuszira van. Vízben kellett feloldani, por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!