Fogamzásgátló, most akkor hogyan? Mi van ha mégsem menstruáció?
Figyelt kérdés
Rendszertelen a mensim a 17. napon pecsételő folyásom volt, mindenki azt mondta, biztosan a peteérés miatt. Pénteken jött meg a mensim, viszont nagyon kicsi vérzésem van. A diane 35 tabit először tegnap vettem be. Ma viszont inkább barnás folyásom volt. Ma is bevettem egy tabit. Az elmúlt hónapban 15 körül voltam ugyancsak beteg, úgyhogy remélem, hogy ez mégis mensi. Mi történik ha mégsem és a tabit bevettem?2012. ápr. 16. 19:11
1/1 anonim válasza:
Semmi. A tabletta úgyis kikapcsolja a ciklusod, és egy műciklust csinál...De legalább két hétig védekezzetek mellé óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!