Miért nem jön meg a havi vérzésem?
Yasminellről váltottam Qlaira fogamzásgátlóra 3 hónapja (most kezdtem el a 3. levelet)
A Yasminelle után közvetlenül kezdtem szedni a Qlaira-t, nem hagytam szünetet, ezt írja a tájékoztató.
A "tünetem" az, hogy az első levél közben kb fél időben, volt egy kis barnás pecsételős vérzés (ezt írja az tájékoztató), nem volt zavaró, viszont a menstruációm nem jött meg, amikor kellett volna.
A 2. levél végén (március 14-15én) mintha mestruáltam volna, de inkább barnásabb volt, mint vér. Picit fájt a hasam, ahogy az lenni szokott. A félidőbeli barnázás már elmaradt.
A 3. levelet most vasárnap kezdtem el szedni, tehát múlt héten hét vége fele kellett volna megjönnie, de semmi, mintha hónap közepén lennék.
Ez egészséges reakció? Lehet, hogy még nem állt rá a szervezetem 3 hónap alatt? Javasolt a váltás ilyen esetben?
A Qlaira egyébként 28 napos gyógyszer, tehát nem kell szünetet tartani 2 levél között.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!