Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűréskor abban a pillanatb...

Rákszűréskor abban a pillanatban mikor megvizsgál mik derülhetnek ki?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy kenetet vesznek s két hét múlva vissza kell mennem az eredményért,de én arra lennék kíváncsi,hogy abban a pillanatban mikor megvizsgál tudni fogja e hogy pl.:terhes vagyok e,méhen kívüli terhességet már látja e,illetve a cisztákat is látja vagy érzi e?Vagy minderre 2 hét után kerül sor?Én úgy tudom,hogy a terhességet azt látná és szólna,nemde?

2012. ápr. 15. 10:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Olvasgattam itt s legtöbben valóban ezen a véleményen vagytok,tehát így jártatok,csakhogy húgommal is megesett már,hogy -nincs vérzése,jöjjön vissza ha lesz,majd akkor felírom.Én pedig egyszer váltani akartam egy alacsonyabb hormontartalmúra s finoman kitessékelt,hogy szedjem ezt,mert ez a nekem való,pedig úgy látszik mégsem.Majd írok hogy mi volt holnap,kíváncsi vagyok,de nagyon félek is.Kiszolgáltatva ott s közben még legyen annyi tartásom hogy beszéljek neki minderről,holott tudom jól hogy egy cseppet sem érdekli.
2012. ápr. 15. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:

De tényleg nem értem miért akarod ennyire elkezdeni.

Mi lesz majd ha babát szeretnél?

Abbahagyod, és fél évig vérzésed sem lesz?

Mert ha most 3 hónap alatt nem állt helyre, akkor később sem lesz jobb, csak rosszabb maximum.

2012. ápr. 15. 11:58
 13/20 A kérdező kommentje:
dehogyis,megvárnám míg helyre jön a menzeszem csak fel akartam íratni,mert itt 2-3 hónapba telik mire időpontot kapsz.Nem akartam vaktába elkezdeni .
2012. ápr. 15. 12:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Jah értem:) Akkor kérdezd meg, hogy felírná-e, és majd elkezded ha helyrejött a ciklusod.

Vagy megkérdezd, hogy visszajöhetnél-e időpont nélkül, ha rendbe jön, mert sokat kell várni az időpontra.

Nem hiszem, hogy leharapja a fejed:)

2012. ápr. 15. 12:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok akkor beszélni vele értelmes ember módjára.Köszönöm a választ!:D
2012. ápr. 15. 12:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál, a diagnózis :szekunder amenorrhoea

Akkor nem vagyok terhes,hiszen mondta volna,ugye?

2012. ápr. 16. 09:49
 17/20 anonim ***** válasza:

már elmondtuk százszor, hogyha 2 hetes terhes lennél azt nem látja, nem érzi. Tehát nem is mondhatja.

Lehetsz 2 hetes terhes

2012. ápr. 16. 09:51
 18/20 A kérdező kommentje:
2 hónapja nem jött meg,mondtam is neki.Rákszűrést is elvégezte majd utána megvizsgált s végül ez lett a diagnózis.A fogamzásgátlómat is felírta s azt mondta hogy kezdjem el szedni ha mégis megjön,ha nem akkor jövőhét hétfőn menjek vissza hüvelyi ultrahangra.
2012. ápr. 16. 09:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Tehát,szerintetek?Tapasztalat,vélemény?Olyan ideges vagyok,hogy mindjárt lefordulok a székről!
2012. ápr. 16. 10:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes. Az amenorrhea a menzesz hiányát jelenti, a szekunder pedig arra utal, hogy volt már menzeszed.

(Tehát nem az van nálad, hogy soha nem is volt vérzésed).

2012. ápr. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!