Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A gyűrűsujjam vastagabb lesz...

A gyűrűsujjam vastagabb lesz az évek múlásával, hogy válasszak jeggyűrűt, olyat inkább ami pont pászos vagy olyat ami most a középső ujjamra pászos inkább de a gyűrűsről sem hagyom el?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
én direkt vastagabbat vàlasztottam, amit lehet majd tàgitatni!
2009. jún. 19. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyűrűt válassz, ami most jó. Később bármilyen gyűrűt tudnak tágítani. (egyébként nekem 20 éve nem kellett a gyűrűmhöz nyúlni, ha nem hízol el, akkor nem fog vastagodni az ujjad.)
2009. jún. 19. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is olyat válassz, ami MOST jó. Én fogytam és két mérettel bevettem a jegygyűrűmből, kb. 1500 Ft volt. Tágítani ugyanúgy tudják. Ráadásul szépen, polírozva kaptam vissza. :)
2009. jún. 19. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt, ami belülröl íves volt, így nem kellett félni hogy ha vastagszik az új hogyan huzzam le.

Igaz már nem hordom mert elváltam.

2009. jún. 19. 09:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Minden gyűrűt lehet tágitatni és bevetetni? Azt mondta az ékszerboltban a csaj kettőre is amit néztünk, hogy nem lehet a kövek miatt. Bár sima eladónak tűnt nem biztos hogy ért is hozzá. Ja és nem látszik rajta meg ha hozzányúlnak?
2009. jún. 19. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mindet lehet, mi is az alapjàn vàlasztottunk, hogy lehessen tàgitatni! Igy nekem csak a felsö részén van egy hàromszög minta ràolvasztva /fehér aranybol/, benne pici kö, igy az also részét majd lehet, ha szükség lesz rà! Mi csinàltattuk katalogusbol!
2009. jún. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!