Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ezz? Multkor írtam, hogy...

Valaki : kérdése:

Mi ezz? Multkor írtam, hogy 15 éves vagyok, és nagyon sok a fehér folyásom. Mindenki nyugatgatott, hogy semmi baj, meg minden.

Figyelt kérdés
de most már 10 napja késik a menstruációm, néha van enyhe görcsös összehúzódásom, és a fehér folyás nagyon erős. Most akkor rákos vagyok?A dokihoz 17ére van időpontom. Úgy számoltuk,hogy addigra pont elmúlna a menszeszem,de mivel még nem jött meg,és amilyen szerencsétlen vagyok,pont meg fog jönni 17ére...Most mit csináljak???

2012. ápr. 14. 10:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és elfelejtettem,mondani,hogy fiúval még nem voltam.
2012. ápr. 14. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

nyugi, nem vagy rákos

és relax 17-éig, aztán majd a doki megmondja, hogy mi a helyzet

de első körben nyugodj meg szépen

2012. ápr. 14. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rögtön legrosszabbra! Nem írom, hogy menj orvoshoz, hiszen írtad már, hogy 17.-ére van időpontod. Akkor viszont mindenképpen menj el!
2012. ápr. 14. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a fészkes fenétől lenne pont rákod?! Ez nem is ilyen tünettel jár!!!! Verd ki a buksidból ezt a csacsiságot, mert totál mellékvágány. Sok fehér folyás lehet gombától is, de annak semmi köze a ciklushoz.
2012. ápr. 14. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!