Napok óta ólmos fáradtság van rajtam. Alig bírok kikelni az ágyból. Legszívesebben kibújnék a bőrömből. Fáj a derekam, néha émelygek egy picit, de az nem jelentős.
Szedek vas tablettát, így a vashiány biztosan nem lehet.
Nagyon gyorsan váltogatják egymást a frontok, valamelyik nap még hidegfront volt, most meg melegfront van de közben meg lehet "fagyni" odakint. Egyszóval az időjárás az oka, és nem csak nálad hanem nagyon sok embernél.
2012. ápr. 11. 10:58
4/9 anonim válasza:
Terhesség szóba jöhet?
2012. ápr. 11. 12:04
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Veszek be multivitamint, hátha segít!
Terhesség szóba jöhet, hiszen szeretnénk babát, de arra nem gondoltam, mert nem tipikus tüneteim vannak, ahogy olvastam abban a témában.
2012. ápr. 11. 13:03
6/9 anonim válasza:
Háááát, az alig bírok kikelni az ágyból, meg a pici émelygés tipikusan terhességi tünet... A derékfájás mondjuk nem feltétlenül, nekem inkább a pocakom fájt az elején mindkét terhességemnél. Szorítok!! Majd írj, hogy baba volt- e a dologban! :)
2012. ápr. 11. 21:31
7/9 A kérdező kommentje:
Ma reggelre szinte csak a pocakom fájt (úgy, mint mensi előtt, pedig még van időm keddig), a sok folyás megmaradt és picit vagyok csak fáradt. A többi problémámat mintha elvágták volna. Tehát nem baba van a dologban szerintem, mert akkor nem múlt volna el minden tünetem. Lehet, hogy a frontok miatt nem volt komfortos a közérzetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!