Mitől lehet valakinek méhszájsebe? És hogy kezelik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 18:50
1/12 anonim válasza:
nekem leégették, aztán kúpokat kellett dugdosni és azóta minden ok. Azt nem tudni mitől van.
2/12 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a szex és a tampon kiváltotta dörzsölődés okozza. Égetés, kivágás.
3/12 anonim válasza:
nem használtam tampont, mégis lett. Nem a szextől, az orvos mondta volna, ha attól van. Akkor ennyi erővel mindenkinek lenne.
4/12 anonim válasza:
A tampon rá tud segíteni elég erősen, de hogy mi váltja ki, azt nem lehet tudni.
5/12 anonim válasza:
Hülyeség, a tamponnak semmi köze ehhez. Itt elolvashatod, mi a méhszájseb (tulajdonképpen nem is seb, ez csak egy hétköznapi elnevezés), és a kezelési lehetőségeket is megismerheted.
6/12 anonim válasza:
Cuki az 5-ös által linkelt cikk egyik mondata: "A beavatkozás abszolút fájdalmatlan, mert a méhszájnak nincs fájdalomérző képessége." Ez nagyon-nagyon megcáfolom.
7/12 anonim válasza:
A nőgyógyász szerint pedig köze van a tamponhoz, mert a tampon nem szív mindent magába a menstruációs vér darabossága miatt. Ez a tampon tetején maradt vér fel tudja marni a méhszájat. Nekem ezt mondta annak idején, hogy éjjel pl ne tamponozzak ezért.
8/12 anonim válasza:
Az #5-ös válaszoló nagyon nagy baromságot írt, ugyanis ebben minden nőgyógyász egyet ért, hogy a tamponnak igenis van köze a kialakulásához!
9/12 anonim válasza:
"Tisztelt Doktor Úr!
A másik kérdésem az lenne , h a tampon tényleg okozhat méhszájsebet?
válaszát előre is köszönöm!
D.N.
A tampon nem okoz méhszájsebet. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
[link] tampon&method=1&id=81&page=4
20-as kérdés második része
10/12 anonim válasza:
nem használtam tampont, mégis lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!