Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Egy ismerősömön...

Mi lehet ez? Egy ismerősömön fura kiütések jelentek meg.

Figyelt kérdés
Tudok arról, hogy mostanában eléggé kicsapongó életet élt, és volt nem éppen bizalomgerjesztő kinézetű emberekkel. Itt arra gondolok, hogy nemi betegségeket is kinézek belőlük..... Pár napja is volt egy pasival, aztán kijöttek az egész testén sötét színű kiütések. Arra gondolok, hogy esetleg elkaphatott egy nemi betegséget, csak nem tudom, melyiknak vannak kiütéses tünetei. Lehet ez szemölcs, ha az egész testén megjelenik? Szifilisz?
2009. jún. 17. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:

fúúú..hát nem tudom mi lehet, de biztos nem kicsi a probléma, ha már mindenütt vannak!én amúgy herpeszre gondoltam volna, míg végig nem olvastam, de az nem az egész testén van, csak ott, ahol a fickó nemi szerve odaért, meg a sperma esetleg, de inkább a nemi szervek környéke.az először viszket, aztán kis hólyag, aztán kisebesedik a nyálkahártya és elképesztően fáj, szinte pisilni se tudsz tőle.

jobb lenne ha minél hamarabb orvoshoz menne, hiába kellemetlen is, ha mindenkivel képes volt összefeküdni, akkor talán már csak egy orvosi vizsgálat nem megalázó??!

2009. jún. 18. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az biztos, hogy nem herpesz... Orvoshoz nem hajlandó menni, mert az orvosok hülyék stb. :S Nem akarok gonosz lenni, de ha mindenkivel összefeküdt és még orvoshoz sem hajlanó menni akkor megérdemli. Legalább annyi lehetne benne, hogy foglalkozik a saját egészségével, nem másnak kellene megtennie. A tanácsunkat sem fogadja meg.... :S Szóval ezt már inkább csak azért kérdeztem, hogy ha valaki tudja, mi lehet ez, talán azt is elmondja, hogy fertőző-e. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez az aids tünete.

2009. jún. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!