14 eves vagyok, es meg nem jott meg. Az normalis?
Vannak későn érő lányok is, akiknek nem 14 évesen jön meg, hanem kicsit később és ezzel nincs semmi baj, ne aggódj :)
Nekem pl 15 évesen jött meg, amikor középiskolába készültem, szóval nincs ezzel semmi baj, valószínűleg neked is hamarosan meg fog, ne izgulj ez miatt :)
nem, nem vagy beteg
fehérfolyásod menzesz előtt évekig lehet
ha majd 18 éves korodig nem jön meg, akkor ráérsz aggódni
most meg inkább örülj, hogy később érsz, nem olyan jó buli az, mint amilyennek 14 éves korban tűnik :)
Igen, az. Későn érő típus van. Ez genetikai meghatározottságú, teljes egészében. Én 15 voltam, amikor megjött, a nagynéném majdnem 16. Szóval, nyugi!
Egészségügyi dolgokban különönsen nem jó versenyezni, mert a legnagyobb butaság, hiszen senki sem tehet arról, hogy milyen genetikai leosztást kapott. Nem tehetsz arról, hogy még nem menstruálsz, és - figyelj rám! - semmivel sem vagy kevesebb annál, aki már igen. Inkább neked a jó: tovább maradhatsz kislány, valószínűleg kevesebb gondot fog okozni a menzesz is, és majdan a klímax is.
Ne siettesd a felnőttkort, eljön az magától is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!