Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlen vagyok menzesz...

Elviselhetetlen vagyok menzesz előtt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden hónapban kb 4-5 napig egyszerűen annyira elviselhetetlen vagyok, hogy ebben az időszakban pl nem is beszélek barátommal, mert tudom, hogy gyanúsítgatnám.

Ilyenkor egyszerűen egy kupac sz@rnak érzem magam, teljesen depresszióba esek.

Ha barátommal vagyok, és ránéz valakire, egyszerűen annyira féltékeny leszek, hogy az hihetetlen..

Önbecsülésem persze 0 ezekben a napokban...

Ráadásul annyira feszült vagyok, a vérnyomásom is magas, 140/90, pulzusom 80 körül van (általában 110/70, 60-as pulzussal)

Még a fákba is belekötnék szívem szerint, bármin elsírom magam..

Próbálom visszatartani ezeket de néha egyszerűen csak robbanok, és utána magamra sem ismerek. Mert amúgy egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott ember vagyok.

Amúgy szedek multivitamint, magnéziumot sportolás előtt, magne b6-ot.. De úgy látszik hiába...

Mit tegyek?

2012. ápr. 9. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan küzdök. Néha szó szerint toporzékolok. Nekem is sokat segít, ha olyan munkát végzek egész nap, ahol mozogni kell.
2012. ápr. 9. 20:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké, akkor megpróbálok többet, vagy keményebben.. Remélem segít, köszi a válaszokat.

Bár most, hogy az előbb robbantam, most kicsit jobb.. Már csak a hasam van görcsbe :) Ráadásul a stressz miatt hasmenésem is van.. :S

2012. ápr. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!