Fáj a vesém, és felfáztam milyen otthoni praktikákat javasolnátok a kezelésére?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 19:34
1/7 anonim válasza:
Orvost. Ezzel ne viccelj. Én fetrengtem már vesegörccsel úgy, hogy mentőt kellet hívni hozzám, mert felkelni se bírtam. Ha tudsz, menj be az ügyeletre!
2/7 A kérdező kommentje:
hát most nem tudok bemenni csak holnap :S azért irtam ki hátha addig kicsit enyhíthetem a fájdalmat, még "csak" 2 napja kezdtem el érezni hogy fáj
2012. ápr. 9. 19:44
3/7 anonim válasza:
Igyál sokat, meleg teát (ha van csalánlevél, zsurlógű), tartsd a derekadat melegen! És ne tartsd vissza a vizeletedet!
4/7 anonim válasza:
akkor melegítsd! ahogy tudod, melegvizes palack az ágyba, bármi. És igen, igyál sok teát. Többet most nem nagyon tudsz tenni, és tényleg menj be legalább az ügyeletre.
5/7 anonim válasza:
Én is pont így vagyok most vele:D ma reggel bementem ügyeletre, adtak gyógyszert és az első bevétele után nagyon jól lettem, ne tököréssz ilyen házi módszerekkel.
6/7 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok,
remélem azóta a kérdező is volt az orvosnál!!!
Utolsó, csak érdekel: mit kaptál?
7/7 A kérdező kommentje:
nem mentem el mert reggelre semmi bajom sem volt :sS pedig muszáj lenne.
2012. ápr. 14. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!