Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon nagyon görcsölök, és...

Nagyon nagyon görcsölök, és már nembírom. Valamit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Megjött, és görcsöl a hasam de iszonyatosan. Megy tőle már a hasam, nemtudok enni, inni, menni, még ülni is rossz, öklendezem, melegvizes palack nem segít, vettem be algoflex - m-et mert csak azt találtam itthon, de nem segített.

Segítsetek kérlek :(

15/l

2012. ápr. 9. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Feküdj le, és hamarosan enyhülnek a görcsök.
2012. ápr. 9. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát szia. Énis mindíg hasonló cipőben járok mint te.

Gyógyszert vettél be valószinű enyhíteni fogja a görcsöt. Feküdj le és takard be a derekad amennyire csak tudod. Inni muszáj ezért próbálj meg ha még nehezedre is esik egy kis vizet inni. A melegvizes palack még ha úgy érzed nem is segít azért jó ha ott van a pocidon. Csinálj vmit amivel lekötöd a figyelmed és hidd el ha még nem is múlik el enyhülni fognak a panaszaid.

2012. ápr. 9. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
ha nem 15 lennél, azt mondanám, hogy igyál meg egy rövidet...
2012. ápr. 9. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy lehetne rosszabb. Engem gyakran mentővel visznek az ügyeletre ilyenkor. Írass fel Apranax-ot, az segít.

Ha rendszeresen ennyire fájdalmas, érdemes elmenni egy alapos nőgyógyászati vizsgálatra, hogy nem szervi oka van-e, ha pedig nem, hanem hormonális, akkor fogamzásgátló hosszútávon segíthet. Gyereket gondolom úgysem tervezel :)

2012. ápr. 9. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Fekve mégrosszabb, 2 percen belül rohanhatok a wc-re :(

A melegvizes palack nyomja a hasam szóval mégrosszabb :(

A figyelmem próbálom lekötni, az még a legjobb.

Amúgy fogamzásgátlót anyum aztmondta szerinte ne szedjek még.

Valami málnalevél teát szeretnék beszerezni, azt olvastam róla jó. Nektek használt?

2012. ápr. 9. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A cickafark tea is nagyonjó a női panaszokra. Igaz nincs vmi jó íze de a hatása annál inkább érezhető. A rossz ízet pedig mézzel lehet enyhíteni
2012. ápr. 9. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Feküdj hátra, és húzgáld fel a lábaidat gyorsan ! Nekem ez sokat segít.
2012. ápr. 9. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Betakaróztam jó melegen és elmúlt :)

(Előtte még a hideg is rázott a fájdalomtól :( )

De köszi a válaszokat! :D

2012. ápr. 9. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!