Nagyon nagyon görcsölök, és már nembírom. Valamit ajánlanátok?
Megjött, és görcsöl a hasam de iszonyatosan. Megy tőle már a hasam, nemtudok enni, inni, menni, még ülni is rossz, öklendezem, melegvizes palack nem segít, vettem be algoflex - m-et mert csak azt találtam itthon, de nem segített.
Segítsetek kérlek :(
15/l
Hát szia. Énis mindíg hasonló cipőben járok mint te.
Gyógyszert vettél be valószinű enyhíteni fogja a görcsöt. Feküdj le és takard be a derekad amennyire csak tudod. Inni muszáj ezért próbálj meg ha még nehezedre is esik egy kis vizet inni. A melegvizes palack még ha úgy érzed nem is segít azért jó ha ott van a pocidon. Csinálj vmit amivel lekötöd a figyelmed és hidd el ha még nem is múlik el enyhülni fognak a panaszaid.
Gondolj arra, hogy lehetne rosszabb. Engem gyakran mentővel visznek az ügyeletre ilyenkor. Írass fel Apranax-ot, az segít.
Ha rendszeresen ennyire fájdalmas, érdemes elmenni egy alapos nőgyógyászati vizsgálatra, hogy nem szervi oka van-e, ha pedig nem, hanem hormonális, akkor fogamzásgátló hosszútávon segíthet. Gyereket gondolom úgysem tervezel :)
Fekve mégrosszabb, 2 percen belül rohanhatok a wc-re :(
A melegvizes palack nyomja a hasam szóval mégrosszabb :(
A figyelmem próbálom lekötni, az még a legjobb.
Amúgy fogamzásgátlót anyum aztmondta szerinte ne szedjek még.
Valami málnalevél teát szeretnék beszerezni, azt olvastam róla jó. Nektek használt?
Betakaróztam jó melegen és elmúlt :)
(Előtte még a hideg is rázott a fájdalomtól :( )
De köszi a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!