Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Piros a hüvelygomba?

Piros a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, aki diagnosztizálta a hüvelygombát és gyógyszert adott rá, mert még szűz vagyok. Azóta visszatért, de ezúttal önállósítottam magam és vettem vény nélkül kapható hüvelytablettát. Az elsőt felhelyeztem, de a folyás amit az okozott (ahogy a gomba távozik) halványpiros volt. Pedig a folyás, ami miatt tudom hogy ez hüvelygomba, fehér színű. Lehet hogy menstruálok, de még nem kéne megjönnie (bár nekem még nem állt be teljesen). Nem hiszem hogy megsértettem a szűzhártyámat, mert azt már előző este éreztem volna, de akkor is... Ez így normális?
2009. jún. 17. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Te a hüvelygombát ne úgy képzel, hogy kicsi csiperkék kigyalogolnakl a hüvelyedből. A gomba mikroszkópikus lény, és nem "távozik" belőled, hanem a gyógyszer megöli.

A folyásod színének ehhez semmi köze. Lehet, hogy menstruálsz.

2009. jún. 17. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
ááááááááX'DD köszönöm a kérdést..de mekkorát szakadtam rajta x'DDD meg a válaszon is :D persze pozitív értelemben :D igen jóó XD
2009. jún. 17. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem képzelem csiperkének, de ha a gyógyszer megöli, akkor annak ki is kell jönnie valahol, vagy azt akarod mondani, hogy a hüvelyem egyszerűen csak úgy felszívja az elhalt gombát? hát ez elég értelmes... a sok kis mikroszkópikus izéből lesznek a gombatelepek ugyanis. AMi kijött, az pedig nem vér volt, hanem álagát tekintve az ami korábban jött, csak piros. Van aki tud normálisan válaszolni?
2009. jún. 17. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Én első

És hogy képzeled el agombatelepet a hüvelyedben? Lógnak mint a darázsfészkek?

Még ha sok gomba is van benned, akkor sincs annyi, hogy mikroszkóp nélkül látnád. Nem az távozik belőled, hanem a gyógyszer oldódik fel, kimossa a hüvelyed és kifolyik belőled.

Hidd el, hogy a hüvelygombádat nem látod.

2009. jún. 17. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelygomba nem játék. Ne magadat próbáld meggyógyítani hanem menj el dokihoz, ha kell akár 3x is.
2009. jún. 17. 20:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Te nagy agy 1.!!! Mért adsz a számba olyat amit nem mondtam. Amikor voltam dokinál felnyúlt és mikor kihúzta az ujját, azon fehéres izé volt, pont az ami néha kifolyt korábban, közölte hogy az gombatelep. Ezért úgy képzelem, hogy a hüvelyemben is ilyenek vannak, ha nagyon akarod tudni krémes fura szagú izé. A gyógyszer pedig nem egy nap alatt oldódik fel, hanem sokkal gyorsabban!!! Szóval az elölt krémes izé folyik most ki, de valamiért piros. Egyébként a gyógyszer színe is fehér. Szóval nyitva maradt a kérdés. Mert a piros izé álaga ugyanaz mint a korábbi fehérnek. uhhh
2009. jún. 17. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

én nagy agy 1. (helyesebb lenne Dr. nagy agy 1, ugyanis orvos vagyok)

Hidd el nekem, hogy nem burjánzó gombatelepek vannak a hüvelyedben.

A gomba nem látható. Folyást okoz csak a folyás látható, de az nem maga a gomba.

Mondtam, hogy valószínű menstruálsz.

És igaza van az előttem szólónak ne önállósítsd magad olyan témában amiről gőzöd sincs.

(és ha nem hagyod úgysem magad meggyőzni, akkor teljesen felesleges, hogy itt kérdezgess.)

2009. jún. 17. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Kedves Dr NagyAgy, Itt ez van, leírhatod a választ korrekten, de ha nem tetszik a hülyepics kórusnak, akkor úgyis lepontoznak 0-ra. Ha népszavazáson múlna, akkor a Földet is megszavaznák laposnak. Ez van. Kitartást kívánok a gyakorikérdések-hez.
2009. jún. 17. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A hüvelygomba nem piros..........

Elkppzelhető, hogy elkezdtél mentruálgatni vagy egy kicsit felsértetted a körmöddel a hüvelyedet. Ha be van gyulladva, érzékenyebb.

2009. jún. 17. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Nos, sok okoskodó, gombás nem, de bakteriális fertőzés pl. okozhat rózsaszínű folyást. És ez lehet gomba melletti felülfertőződés is.

Másik kérdés, hogy milyen hüvelytablettát használtál?

2009. jún. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!