Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mit csináltok amikor...

Xxcucoxx kérdése:

Lányok! Mit csináltok amikor megvan és nem akarjátok hogy a fiúk tudják? Vagy lássák?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondom meg, és nem mutatom meg nekik a betétemet. Milyen hülye kérdés ez?
2012. ápr. 8. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
ezt én se igazán értem! hány éves vagy? vagy arra gondolsz,hogy pl. suliba a fiúknak ne tünjön fel,mert akkor megjegyzést tesznek?
2012. ápr. 8. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Én ilyenkor mindig hisztisebb vagyok. Egyetemen a csop.társaimnak (volt kb 30 fiú, ebből 10 akikkel jóban voltam, és kb lány), szóltam előre, hogy előre is bocs de a hisztis hetem megkezdődött.

Nem szégyelltem előttük. De így legalább tudták, hogy a havibaj miatt vagyok hisztis is bunkó, nem velük van bajom.

2012. ápr. 8. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé éretlen fiú az aki ezen nevet, elvégre, ha nevet akkor ugye cikiz téged, mert azt hiszi hogy ez gáz, pedig bizonyos szinten büszke lehetsz rá, hogy már nő vagy (majdnem...) ő meg még sehol sincs mert ilyenen röhög...
2012. ápr. 8. 18:06
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)mindenkinek
2012. ápr. 8. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
ne szégyelld légy magadra büszke állj ki lengesd a betéted és ordítsad hogy: IVARÉRETT VAGYOK BA**ÁTOKMEG
2012. ápr. 8. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pont azért bunkók Veletek a fiúk-egyébként én is fiú vagyok-, mert olyan nagy titkot csináltok ebből az egészből. Ha van fiú barátotok, akkor legalább neki mondjátok el mi a menstruáció, és miért van, és a betétet és a tampont mire kell használni. Nekem volt egy lány barátom, akivel teljesen természetesen tudtunk beszélni a női dolgokról is.
2012. ápr. 9. 06:42
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. ápr. 9. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy mit csináltam? Intéztem a dolgomat diszkréten természetesen. Egyáltalán nem érdekelt a fiúk véleménye. Miért kellene észrevenniük?
2012. ápr. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!