Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy bajra utal ha 14 naponta...

Nagy bajra utal ha 14 naponta menstruálok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és szinte teljesen rendszeresen menstruáltam egészen 4 hónappal ezelőttig. Azóta 13-14-15 naponta jön meg, ez a 4. ilyen alkalom. Nőgyógyásznál még nem voltam, természetesen mindenképpen elmegyek pár héten belül. Rákerestem hogy ez mit jelenthet és nagyon durva dolgokat írtak, daganatot, cisztát meg ilyesmit. Lehet hogy csak hormonzavar? nyugtassatok meg kérlek, nagyonnagyon félek.
2012. ápr. 7. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz? Nem kell megijedni annyira, ha ez állandósult az utóbbi 4 hónapban én inkább hormonzavarra tippelnék. Persze majd a vizsgálatok után elválik. Nincsenek súlyproblémáid esetleg, vagy nem szőrösödsz, stb?
2012. ápr. 7. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

NEM pár héten belül!!!! A jövő héten!!!!

Ne halogasd, mert ha baj van, még nagyobb lesz, ha vársz.

2012. ápr. 7. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Hűt nem jó, az biztos. Sürgősen menj orvoshoz. Nem szedsz fogamzásgátlót? Van, akinél az borítja fel a menetrendet. Ilyenkor vagy beállítanak másikra vagy az adagoláson változtatnak. De én nem vagyok orvos, ez csak a saját tapasztalatom.
2012. ápr. 7. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Már több éve menstruálok, és nem szedek fogamzásgátlót. Nagyon félek csak sírni tudok
2012. ápr. 7. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
És nincs semmi súlyproblémám, túlzott szőrösödés vagy semmi ilyen.
2012. ápr. 7. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, hanem minél előbb menj orvoshoz, ezalatt azt értem, jövő hét kedden. Ne félj, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy valami banális dologról van szó, mint hogy komoly bajról. Írj kedden, hogy mit mondott a doki!!
2012. ápr. 7. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden alkalom rendes vérzés, több napig?

Vagy egy rendes vérzésed van, utána a következő csak pecsételés pár napig, vagy esetleg csak barna maszat?

A sírást hagyd abba, ne ijedj meg! Nem kell rögtön a legrosszabbakra gondolni.

2012. ápr. 7. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj, ennyi idős korban előfordulnak ilyenek és az esetek nagy részében nem komoly. de amint lehet, első dolgod legyen orvoshoz menni.
2012. ápr. 8. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!