Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fájhat a köldökömtől...

Miért fájhat a köldökömtől balra a hasam?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen gondom! éjszaka felkeltem 3 órakor és éreztem hogy fáj bal oldalon a köldökömtől picit lejjebb..de akkor is fáj ha csak megsimítottam! és most ha reggel járkáltam akkor is fájt! mi lehet a baj?

2012. ápr. 7. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
és milyen jellegű a fájdalom?
2012. ápr. 7. 11:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is tudom,mert olyan furcsa érzés..de inkább akkor fájt amikor mozogtam! már jobb egy picit,de még mindig érzem.
2012. ápr. 7. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor is fájt ha köhögtem!! valaki segítsen! =/
2012. ápr. 7. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
úgy értem égő, nyilaló, sajgó, vagy milyen fájdalom? Mellesleg segíteni nem fog senki neten keresztül, mert lehetetlen. Összeokoskodhatunk valamit, de inkább menj el orvoshoz. A köhögésre fájás emlékeim szerint vakbélnél van, de az a másik oldalon van. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy ott is kell érezni. A vakbélfájdalom olyan, hogy összegörnyedésre késztet, és hányingered is lehet egy idő után. Mozgásra fáj. Köldök környékén lehet még sérv. Ilyenem nem volt, úgyhogy nem tudom milyen. Bélgáz, hasnyálmirigy és reflux okozhat övszerű fájdalmat a köldök magasságában. Ez erős görcsös fájdalom, és puffadás is lehet hozzá. A májad jobb oldalt borda alatt fájna. Ha már attól is fáj, hogy hozzáérsz, akkor lehet hogy valami izomzati dolog. Szóval fogalmam sincs, és senkinek sem lenne. A legjobb, amit mondhatok, hogy erős hasi fájdalmakat komolyan kell venni, mert nagy gáz is lehet a háttérben
2012. ápr. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!